Απόλλων Καλυθιών: Θέλουν αποτέλεσμα και στο Βάτι

Με πολύ καλή ψυχολογία συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι παίκτες του Απόλλωνα Καλυθιών ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου.

Η πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή αλλά και οι εξαιρετικές εμφανίσεις, κάνουν τους ποδοσφαιριστές να αισθάνονται πολύ καλά και είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το θετικό αποτέλεσμα και στο Βάτι.

Ο τεχνικός Παναγιώτης Ζούνης αναμένεται να συμπεριλάβει στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι και τον Γαμπιεράκη ο οποίος έχει ξεπεράσει ως ένα μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού του και μπορεί έστω και για λίγο να προσφέρει τις υπηρεσίες του αν κριθεί σκόπιμο.

Αντίθετα, εκτός θα είναι ο νεοαποκτηθείς Χοχλαστός ο οποίος έχει μείνει λίγο πίσω και δεν έχει φθάσει ακόμα σε επιθυμητό επίπεδο.

Αμφίβολη,  θεωρείται η συμμετοχή του Αρφαρά ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει να το ξεπεράσει μέχρι και το παιχνίδι.

Το μνημόσυνο για τον Λευτέρη Σταυρή
Αύριο συμπληρώνονται σαράντα ημέρες από τη στιγμή που ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λευτέρης Σταυρής ξεκίνησε το αιώνιο ταξίδι. Η οικογένεια καλεί όλους τους φίλους στο 40ημερο μνημόσυνο που θα γίνει στη μνήμη του.

Ειδικότερα: «Θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι στις 17 Οκτωβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 7:30 το πρωί στην εκκλησία τίμιου Σταύρου Καλυθιών θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο του αείμνηστου μας συζύγου πατέρα παππού θείου και αδερφού Λευτέρη Σταυρή».