Εθελοντική αιμοδοσία στο Praktiker Ρόδου

Εθελοντική αιμοδοσία στο Praktiker Ρόδου

Εθελοντική αιμοδοσία στο Praktiker Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 372 ΦΟΡΕΣ

Η Praktiker Hellas στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής της Υπευθυνότητας, με χαρά προσκαλεί αύριο, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, από τις 9:00 έως τις 13:00, στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει στο κατάστημά της στη Ρόδο, ταξιδεύοντας το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς σε όσο το δυνατό περισσότερους αποδέκτες.

Η αιμοδοσία, που αποτελεί πρωτοβουλία των εργαζομένων του υποκαταστήματος Praktiker Ρόδου, πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου και το Γενικό Νοσοκομείο του νησιού.

Οι εργαζόμενοι έχουν ήδη ενημερωθεί από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών τόσο για την αιμοδοσία, όσο και για τη δωρεά μυελού των οστών, τη δωρεά οργάνων σώματος, καθώς και για τη δωρεά ομφαλοπλακουντιακού αίματος. Σκοπός της δράσης αυτής είναι να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και να ενισχύσουμε μια πρωτοβουλία ιδιαίτερης ευαισθησίας με κοινωνικό πρόσημο και χαρακτήρα.

«Όλοι εμείς στην οικογένεια της Praktiker Hellas, εδώ και 28 χρόνια λειτουργούμε καθημερινά με βάση τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του, ενώ πρωταρχικό στόχο μας αποτελεί η ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

Σας περιμένουμε όλους στο κατάστημά μας στη Ρόδο για να μεταφέρουμε μαζί ένα ηχηρό μήνυμα προσφοράς και αγάπης!» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Praktiker Hellas.
Διεύθυνση Καταστήματος |Ηλία Βενέζη 85 100, Ηλιούπολη - Ρόδου | Τηλ. 224111 0550 – 52
Πρόσβαση |Λεωφορεία Πόλεως|3 - Μπλε Γραμμή (Στάση Ροδίων Παιδεία) | 6 - Κόκκινη Γραμμή (Στάση Ροδίων Παιδεία).

Διαβάστε ακόμη

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»