Πολύπλευρες δραστηριότητες της λέσχης Lions Ρόδου

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η βραδινή φιλανθρωπική εκδήλωση που οργάνωσε η Λέσχη Lions στο ξενοδοχείο Apollo Blue.

Περισσότεροι από εκατό φίλοι της λέσχης, πέραν των μελών, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, που σκοπό είχε τη συλλογή χρημάτων για την ανάπλαση των παιδικών χαρών στην Παλαιά Πόλη στο πάρκο Αλχαδέφ και το Νοσοκομείο.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια πλούσια μουσική βραδιά από την ορχήστρα του Κυριάκου Κωνσταντάκη που το κέφι απογειώθηκε με την ερμηνεία του Ανδρέα Στεφάνου και γεύτηκαν τα εδέσματα του σεφ, του ξενοδοχείου Sentido Apollo Blue.

Όλοι οι λαχνοί εξαντλήθηκαν γρήγορα λόγω των 110 δώρων που υπήρχαν χάριν της προσφοράς των χορηγών που υποστήριξαν την εκδήλωση, τους οποίους η Λέσχη ευχαριστεί.

Στη φιλανθρωπική εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της Λέσχης Lions Ηλιούσα κα Μάτα Γιάννου, ο Πρόεδρος της Λέσχης Rotary Ρόδου κος Στάμος Παπασταματίου, η Πρόεδρος των Inner Wheel Ρόδου κα Εύη Κατσαρά, η πρόεδρος του φιλανθρωπικού σωματείου «Αγ. Σοφία» Σοφία Μανιά.
 


Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, στα πλαίσια προσφοράς των Lions η Λέσχη παρέθεσε μεσημεριανό γεύμα στο «Χαραλάμπειο» Γηροκομείο.  Το φαγητό ήταν ένα πλήρες γεύμα, με σαλάτα, κυρίως φαγητό, φρούτο και ζελέ με κρέμα. Τα μέλη της Λέσχης συνομίλησαν με τους ηλικιωμένους και έδωσαν χαμόγελα στα πρόσωπά τους.
 


Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας διατροφής η λέσχη σε συνεργασία με το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου διοργάνωσε ομιλία με τη διατροφολόγο-διαιτολόγο Χρύσα Καραγιάννη, με θέμα την υγιεινή διατροφή.

Υπήρξε παρουσία μελών της λέσχης καθώς και γονείς των παιδιών που ενημερώθηκαν τόσο από το οπτικό υλικό και την ομιλία της κας Καραγιάννη, όσο και από υλικό που μοιράστηκε από τη διευθύντρια κα Παυλίδου Βασιλική.

Τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά με απορίες και σχόλια στη διάρκεια της ομιλίας. Στο τέλος της ομιλίας δόθηκαν στα παιδιά μελεκούνια και μπάρες δημητριακών.

Η Λέσχη Lions ευχαριστεί τη διευθύντρια του σχολείου κα Παυλίδου Βασιλική και όλο το εκπαιδευτικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη συμβολή και τη βοήθειά τους για την επιτυχή έκβαση της ομιλίας.

Θα ακολουθήσει στις αρχές Δεκεμβρίου επίσκεψη των παιδιών στους χώρους της σχολής ANΚO, όπου με τη βοήθεια της Κας Στεργίας Έψιμου και του εκπαιδευτικού προσωπικού, τα παιδιά θα παρακολουθήσουν και θα παρασκευάσουν υγιεινές τροφές.