Πολλά τα προβλήματα στον δήμο της Ρόδου

Πολλά τα προβλήματα στον δήμο της Ρόδου

Πολλά τα προβλήματα στον δήμο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 819 ΦΟΡΕΣ

Ένας μήνας συμπληρώνεται αυτές τις ημέρες από τότε που ανέλαβε το νέο Διοικητικό Σχήμα στον Δήμο της Ρόδου και σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο και εκπρόσωπο τύπου της Δημοτικής Αρχής, κ. Κώστα Ταρασλιά, διαπίστωσαν ότι έπρεπε να διαχειριστούν μεγάλα προβλήματα, που έχουν να κάνουν κυρίως με την καθαριότητα και τα διοικητικά.

Ο Αντιδήμαρχος, προέβη σε αυτή τη δήλωση με αφορμή ερώτηση σχετικά με τη Νέα Αγορά και τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής για την αξιοποίηση του εμβληματικού συγκροτήματος. Όπως είπε, λοιπόν, μέχρι στιγμής δεν έχει συγκροτηθεί από την παράταξη η Επιτροπή που θα ασχοληθεί με αυτά τα θέματα αφού βρίσκονται στην περίοδο που ρυθμίζουν διάφορα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διοίκηση του Δήμου.

Όπως ανέφερε, χαρακτηριστικά, αύριο-μεθαύριο, οι Αντιδήμαρχοι συμπληρώνουν τον πρώτο μήνα παρουσίας τους στις θέσεις ευθύνης που τους ανατέθηκαν, και δήλωσε:
«Είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε, δυστυχώς, τεράστια προβλήματα όσο αφορά θέματα που υπάρχουν στην πόλη, ακόμα και για θέματα που στο παρελθόν θεωρούνταν ότι είχαν λυθεί, όπως είναι τα σκουπίδια και η καθημερινότητα, αλλά ακόμα και θέματα διοίκησης, κατά πόσο προχωρούσαν κάποιες εργασίες».

«Ο Δήμαρχος-συνέχισε-έχει αναλώσει τεράστιο χρόνο σ’ αυτές τις διαβουλεύσεις και συναντήσεις και δεν μας έδωσε δυστυχώς τη δυνατότητα, παρά τις πολύ μεγάλες προσδοκίες που έχει ο κόσμος, να μπορέσουμε κατευθείαν να μπούμε διότι ούτε εμείς οι ίδιοι δεν περιμέναμε ότι θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα στη διάρθρωση των υπηρεσιών και τα προβλήματα στην επίσπευση των διαφόρων θεμάτων».

Διαβάστε ακόμη

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου την Τετάρτη 1η Μαΐου

Γιάννης Φλεβάρης: Η εμμονή είναι κακό πράγμα κύριε Πρόεδρε!

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Τμήμα Προετοιμασίας για νέους γονείς από τον ΕΦΚΑ στη Ρόδο

Δύο συνεδριάσεις σήμερα για το περιφερειακό συμβούλιο

Εξηγήσεις για το “The Rhodes Co-Lab” ζητά η παράταξη της Χρ. Καραγιάννη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου