Πολλά τα προβλήματα στον δήμο της Ρόδου

Ένας μήνας συμπληρώνεται αυτές τις ημέρες από τότε που ανέλαβε το νέο Διοικητικό Σχήμα στον Δήμο της Ρόδου και σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο και εκπρόσωπο τύπου της Δημοτικής Αρχής, κ. Κώστα Ταρασλιά, διαπίστωσαν ότι έπρεπε να διαχειριστούν μεγάλα προβλήματα, που έχουν να κάνουν κυρίως με την καθαριότητα και τα διοικητικά.

Ο Αντιδήμαρχος, προέβη σε αυτή τη δήλωση με αφορμή ερώτηση σχετικά με τη Νέα Αγορά και τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής για την αξιοποίηση του εμβληματικού συγκροτήματος. Όπως είπε, λοιπόν, μέχρι στιγμής δεν έχει συγκροτηθεί από την παράταξη η Επιτροπή που θα ασχοληθεί με αυτά τα θέματα αφού βρίσκονται στην περίοδο που ρυθμίζουν διάφορα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διοίκηση του Δήμου.

Όπως ανέφερε, χαρακτηριστικά, αύριο-μεθαύριο, οι Αντιδήμαρχοι συμπληρώνουν τον πρώτο μήνα παρουσίας τους στις θέσεις ευθύνης που τους ανατέθηκαν, και δήλωσε:
«Είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε, δυστυχώς, τεράστια προβλήματα όσο αφορά θέματα που υπάρχουν στην πόλη, ακόμα και για θέματα που στο παρελθόν θεωρούνταν ότι είχαν λυθεί, όπως είναι τα σκουπίδια και η καθημερινότητα, αλλά ακόμα και θέματα διοίκησης, κατά πόσο προχωρούσαν κάποιες εργασίες».

«Ο Δήμαρχος-συνέχισε-έχει αναλώσει τεράστιο χρόνο σ’ αυτές τις διαβουλεύσεις και συναντήσεις και δεν μας έδωσε δυστυχώς τη δυνατότητα, παρά τις πολύ μεγάλες προσδοκίες που έχει ο κόσμος, να μπορέσουμε κατευθείαν να μπούμε διότι ούτε εμείς οι ίδιοι δεν περιμέναμε ότι θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα στη διάρθρωση των υπηρεσιών και τα προβλήματα στην επίσπευση των διαφόρων θεμάτων».