Γιώργος Σάββενας: «Καθοριστικό παιχνίδι για τον Άρη»

Καθοριστικό παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος χαρακτήρισε την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με την Αθλητική  Ένωση της Κω, ο προπονητής του Άρη Αρχαγγέλου Γιώργος Σάββενας.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» εξήγησε τα ακόλουθα:
«Αν καταφέρουμε και πάρουμε τη νίκη μέσα στην Κω, νομίζω ότι μπορούν να μας ανοιχτούν οι προοπτικές για να κάνουμε την καλή πορεία που θέλουμε και έχουμε σαν βασικό στόχο.

Δεν μιλάω για τίτλο, αλλά για μια πολύ καλή παρουσία. Αμέσως μετά, ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα που είναι εντός έδρας και φυσικά μπορούμε να κερδίσουμε και αυτό. Με δυο νίκες σε αυτά τα παιχνίδια πιστεύω ότι θα μπορούμε να μιλάμε διαφορετικά ενόψει της συνέχειας».

Ο νεαρός τεχνικός, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Το παιχνίδι πάντως της Κω δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Περιμένουμε ότι η ομάδα αυτή θα αντιδράσει. Δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ με την βαθμολογική συγκομιδή που έχει ως τώρα. Κάποια στιγμή θα πάρει τα αποτελέσματα που θέλει.

Είναι μια ομάδα που διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και απλώς δεν έχει βρει ακόμη  τα πατήματά της. Όπως και οι περισσότερες ομάδες πιστεύω δεν έχουν βρει τον ρυθμό τους και θέλουν ακόμα χρόνο».

Με δυο απουσίες στην Κω
Με δυο απουσίες θα αναχωρήσει αύριο το απόγευμα για την Κω, η αποστολή του Άρη Αρχαγγέλου. Δεν θα πάρουν μέρος οι Αμανατίδης και Κοντόγιαννος. Ο πρώτος εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο του και έτσι δεν μπορεί ακόμα να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Όλα δείχνουν ότι θα μείνει εκτός και την επόμενη εβδομάδα. Ο δεύτερος αντιμετωπίζει ένα μικροτράβηγμα που θα τον κρατήσει για μερικές ημέρες εκτός. Πρόκειται σίγουρα για δυο σημαντικές απώλειες που καλείται να διαχειριστεί ο τεχνικός του Άρη, μιας και πρόκειται για δυο έμπειρους ποδοσφαιριστές.