Αντώνης Μαρτίνης: «Δώστε  τον καλύτερό σας εαυτό»

Την επίσκεψη του προέδρου του συλλόγου Αντώνη Μαρτίνη δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου. 

Ο «ισχυρός άνδρας» των «πρασίνων» τους μίλησε ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και τους ζήτησε να δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να υλοποιήσει τον μεγάλο στόχο της ανόδου στη  Football League. Κατά τα άλλα, η προετοιμασία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕ Τρίπολης συνεχίζεται κανονικά, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν τα «ελάφια», τονίζουν τα ακόλουθα:
«Η Ρόδος συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ Τρίπολης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο της Τρίπολης στις 14:30. Η αποστολή της Ρόδου θα αναχωρήσει για την Αθήνα το Σάββατο και με το πούλμαν της ομάδας θα γίνει η διαδρομή ως την πόλη της Πελοποννήσου.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν και μέλη της διοίκησης που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον να συνοδεύσουν την ομάδα και όλοι θα καταλύσουν σε γνωστό και κεντρικό ξενοδοχείο της Τρίπολης.

O πρόεδρος και μέλη της διοίκησης επισκέφθηκαν τα αποδυτήρια της ομάδας. Έγινε σαφές πως θα πρέπει όλοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να επιτευχθεί ο στόχος και ζητήθηκε να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι, χωρίς εξάρσεις, με αγωνιστική διάθεση, σεμνά και ταπεινά. Άλλωστε, όπως αναφέρθηκε, το πρωτάθλημα ουσιαστικά τώρα αρχίζει και ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος ακόμη».