Αύριο ξεκινά το «6 Days of Rhodes»

Μια σημαντική ποδηλατική διοργάνωση θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά η Ρόδος από αύριο έως την Κυριακή στο στάδιο «Διαγόρας» και έχει να κάνει με το «6 Days of Rhodes». Πρόκειται για ένα event στο ποδηλατοδρόμιο της πόλης και το αγώνισμα του  μάντισον, στο οποίο και λαμβάνουν μέρος ζευγάρια αθλητών εκπροσωπώντας συλλόγους.

Στην προκειμένη περίπτωση βεβαίως θα συμμετάσχουν Ροδίτες ποδηλάτες με κάποιους εκτός νησιού ύστερα από πρόσκληση και μέσα στο τριήμερο θα πρέπει να δώσουν μια σειρά από αγώνες.
Αναλόγως των βαθμών που θα συγκεντρώσουν τα ζευγάρια, όχι μόνο από το μάντισον αλλά και από τις ατομικές επιδόσεις τους, θ’ αναδειχθεί ο νικητής.

Οι αγώνες αυτοί δεν είναι οι μόνοι που θα διεξαχθούν το τριήμερο, αφού θα υπάρχουν κι αυτοί της κατηγορίας ΟΠΕΝ για Ροδίτες ποδηλάτες αλλά και επίδειξη από τις αναπτυξιακές κατηγορίες των συλλόγων.

Το πρόγραμμα κάθε μέρας θα ξεκινάει από τις 18.00 και η όλη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Δημήτρη Ράπτη, που υπήρξε ποδηλάτης και παράγοντας σε συλλόγους του νησιού μας. 

Διοργανωτές είναι ο Έλαφος και ο Θησέας ενώ η όλη διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την υποστήριξη της Luxology.