Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες της εκδήλωσης «Η Ρόδος για τη Ζωή»

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες  της εκδήλωσης «Η Ρόδος για τη Ζωή»

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες της εκδήλωσης «Η Ρόδος για τη Ζωή»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1513 ΦΟΡΕΣ

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον οι διοργανωτές και οι εθελοντές της εκδήλωσης "Η Ρόδος για τη Ζωή", και λόγω της επετείου των δέκα χρόνων απο την πρώτη εκδήλωση, οι δράσεις είναι πολλές και ενδιαφέρουσες!

Στόχος των δράσεων είναι, εκτός από το όμορφο κλίμα που δημιουργείται και την εμψύχωση των εθελοντών, είναι φυσικά η πώληση των μπλουζών της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 3 Νοεμβρίου, με σκοπό να συλλεχθούν τα χρήματα για την αγορά μηχανημάτων για το νοσοκομείο της Ρόδου.

Μάλιστα, ο φετινός στόχος της ΑΜΚΕ "Η Ρόδος για τη Ζωή", αξίας 55 χιλιάδων ευρώ, αφορά ένα νέο σύστημα υπερηχοτομογραφίας το οποίο διαθέτει την τεχνική Shearwave ελαστογραφία πραγματικού χρόνου, μία τεχνική που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια. Το ποσό είναι ιδιαίτερα υψηλό γι' αυτό και απαιτείται ακόμα πιο μαζική συμμετοχή από όλους μας.


Το περίπτερο από το οποίο μπορούν οι συμπολίτες μας να προμηθευτούν τις μπλούζες της εκδήλωσης- το χρώμα των οποίων είναι φέτος φούξια- βρίσκεται στον πεζόδρομο Πλαστήρα (Ακταίον) ενώ τα ωράρια είναι τις καθημερινές 10:00-13:30 και 17:00- 20:00 και τα Σάββατα 10:30- 14:00. Τα Σάββατα, εκτός από το περίπτερο που βρίσκεται στον πεζόδρομο Πλαστήρα, λειτουργεί και περίπτερο στην πλατεία Κύπρου τις ίδιες ώρες, ενώ το κόστος της μπλούζας είναι όπως όλα τα χρόνια στα 6 ευρώ.

Έτσι, αύριο Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στο περίπτερο στην πλατεία Κύπρου θα βρίσκονται λίγο μετά τις 11 το πρωί μέλη του τομέα εθελοντισμού του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, ενώ μετά τις 12, το ψυχαγωγικό πρόγραμμα αναλαμβάνει το αγαπημένο ροδίτικο συγκρότημα, τα googlia band for kids.

Συντελεστές είναι η Ρένα Ορφανού, εμψύχωση- παιχνίδι, Γιάννης Παπαθεοδώρου: κιθάρα-τραγούδι, Χάρης Παστρικός: Drums, Παναγιώτης Χριστοφόρου: επιμέλεια, Καλλιόπη Βουτζαλή: art director. Αντίστοιχα, στο περίπτερο που βρίσκεται στον πεζόδρομο Πλαστήρα, εκεί, το “παρών” θα δώσει ο dj Mark Usher με την υπέροχη μουσική του, λίγο μετά τις 11 το πρωί.


Οι εθελοντές και οι διοργανωτές της ΑΜΚΕ "Η Ρόδος για τη Ζωή", θα σας περιμένουν προκειμένου να προμηθευτείτε εγκαίρως τις μπλούζες για τη φετινή εκδήλωση και να στηρίξετε τον αγώνα όλων των Ροδιτών, όπως κάθε χρόνο!

Διαβάστε ακόμη

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων