Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες  της εκδήλωσης «Η Ρόδος για τη Ζωή»

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον οι διοργανωτές και οι εθελοντές της εκδήλωσης "Η Ρόδος για τη Ζωή", και λόγω της επετείου των δέκα χρόνων απο την πρώτη εκδήλωση, οι δράσεις είναι πολλές και ενδιαφέρουσες!

Στόχος των δράσεων είναι, εκτός από το όμορφο κλίμα που δημιουργείται και την εμψύχωση των εθελοντών, είναι φυσικά η πώληση των μπλουζών της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 3 Νοεμβρίου, με σκοπό να συλλεχθούν τα χρήματα για την αγορά μηχανημάτων για το νοσοκομείο της Ρόδου.

Μάλιστα, ο φετινός στόχος της ΑΜΚΕ "Η Ρόδος για τη Ζωή", αξίας 55 χιλιάδων ευρώ, αφορά ένα νέο σύστημα υπερηχοτομογραφίας το οποίο διαθέτει την τεχνική Shearwave ελαστογραφία πραγματικού χρόνου, μία τεχνική που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια. Το ποσό είναι ιδιαίτερα υψηλό γι' αυτό και απαιτείται ακόμα πιο μαζική συμμετοχή από όλους μας.
 


Το περίπτερο από το οποίο μπορούν οι συμπολίτες μας να προμηθευτούν τις μπλούζες της εκδήλωσης- το χρώμα των οποίων είναι φέτος φούξια- βρίσκεται στον πεζόδρομο Πλαστήρα (Ακταίον) ενώ τα ωράρια είναι τις καθημερινές 10:00-13:30 και 17:00- 20:00 και τα Σάββατα 10:30- 14:00. Τα Σάββατα, εκτός από το περίπτερο που βρίσκεται στον πεζόδρομο Πλαστήρα, λειτουργεί και περίπτερο στην πλατεία Κύπρου τις ίδιες ώρες, ενώ το κόστος της μπλούζας είναι όπως όλα τα χρόνια στα 6 ευρώ. 

Έτσι, αύριο Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στο περίπτερο στην πλατεία Κύπρου θα βρίσκονται λίγο μετά τις 11 το πρωί μέλη του τομέα εθελοντισμού του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, ενώ μετά τις 12, το ψυχαγωγικό πρόγραμμα αναλαμβάνει το αγαπημένο ροδίτικο συγκρότημα, τα googlia band for kids.

Συντελεστές είναι η Ρένα Ορφανού, εμψύχωση- παιχνίδι, Γιάννης Παπαθεοδώρου: κιθάρα-τραγούδι, Χάρης Παστρικός: Drums, Παναγιώτης Χριστοφόρου: επιμέλεια, Καλλιόπη Βουτζαλή: art director. Αντίστοιχα, στο περίπτερο που βρίσκεται στον πεζόδρομο Πλαστήρα, εκεί, το “παρών” θα δώσει ο  dj Mark Usher με την υπέροχη μουσική του, λίγο μετά τις 11 το πρωί. 
 


Οι εθελοντές και οι διοργανωτές της ΑΜΚΕ "Η Ρόδος για τη Ζωή", θα σας περιμένουν προκειμένου να προμηθευτείτε εγκαίρως τις μπλούζες για τη φετινή εκδήλωση και να στηρίξετε τον αγώνα όλων των Ροδιτών, όπως κάθε χρόνο!