Το νοσοκομείο της Ρόδου χρειάζεται άμεσα ενίσχυση με προσωπικό

Το νοσοκομείο της Ρόδου χρειάζεται άμεσα ενίσχυση με προσωπικό

Το νοσοκομείο της Ρόδου χρειάζεται άμεσα ενίσχυση με προσωπικό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 251 ΦΟΡΕΣ

Έρχονται δύσκολες μέρες για το Νοσοκομείο της Ρόδου (δηλαδή για όλους εμάς) εάν δεν υπάρξουν γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις, σε ότι αφορά τη στελέχωσή του με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν επίσης και στη στελέχωση με νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και με την στελέχωση του ΕΚΑΒ στα νησιά μας.

Αν διαβάσει κανείς με προσοχή τα όσα επισήμανε πρόσφατα η πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών κα Πολύμνια Γαλανού, αλλά και τις επισημάνσεις των ανθρώπων που εργάζονται στο ΕΚΑΒ Ρόδου, τότε θα καταλάβει ότι η κατάσταση είναι πολύ πιο σοβαρή από ότι υπολογίζαμε ενδεχομένως.

Η υπόθεση αυτή (διαχρονικό ίσως το πρόβλημα της έλλειψης γιατρών) δεν έχει να κάνει, ούτε με κόμματα, ούτε με παρατάξεις, ούτε με διοικητάδες πρώην και νυν.

Έχει να κάνει με μια κατάσταση ανοχής που εκπέμπουμε ως τόπος, στην εκάστοτε κυβέρνηση και τα κέντρα εξουσίας, με αποτέλεσμα να αντιδρούν ανάλογα και οι έχοντες και κατέχοντες τις… αποφάσεις.

Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουμε ότι ο μόνος δρόμος για να έχουμε το αυτονόητο εδώ στα νησιά μας, είναι ο δρόμος του αγώνα και των διεκδικήσεων (συντονισμένα και μεθοδικά) τόσο καλύτερα θα είναι για τον τόπο μας. Με τα… παρακάλια και τις θεωρίες, ας μην περιμένουμε ότι θα λυθούν τα προβλήματα.
Μιχ.Μ.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Καρπάθιος στο μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο μεταφορών και κινητικότητας στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας!

Γ. Σακελλαρίδης για Νίσυρο: Το μήνυμα της πολιτείας είναι «θα μπλέξετε, μείνετε καλύτερα σιωπηλοί»

«10201» το νέο 5ψήφιο νούμερο για καταγγελίες παραβατικότητας ανηλίκων

Όλγα Κεφαλογιάννη: Δημιουργούμε τις συνθήκες για μία νέα αρχή για τον ελληνικό Τουρισμό

Στην Εκτελεστική Επιτροπή ο Θανάσης Στάμος

TUI: Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

Τραγούδι ηχογράφησε ο δήμαρχος Λειψών

Σε ρυθμούς Ευρωεκλογών