Ιάλυσος: Θέλουν να τα δώσουν όλα

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να μπορέσουν να φθάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που θα είναι πολύ σημαντικοί ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος είναι οι παίκτες του Ιάλυσου στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου.

Οι «ερυθροκίτρινοι» ξέρουν πολύ καλά ότι θα έχουν απέναντι τους έναν δυνατό αντίπαλο, ωστόσο θέλουν να μπουν στον δρόμο των επιτυχιών για να μην μείνουν πολύ πίσω βαθμολογικά. Η αναμέτρηση είναι απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας αλλά θεωρείται πάρα πολύ επικίνδυνη καθώς αν βρει πρόσφορο έδαφος μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Πλήγμα με Φράγκο
Χωρίς τον Μιχάλη Φράγκο ίσως και για μια περίοδο ενός μήνα, θα πορευτεί ο Ιάλυσος. Ο παίκτης έπαθε υποτροπή σε παλιό του τραύμα και είναι πιθανό να απουσιάσει ακόμα και ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Είναι σίγουρα ένα μεγάλο πλήγμα για τον τεχνικό Νίκο Καραμπετάκη, μιας και πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης του συλλόγου.