Το Throne of Helios γιορτάζει τα 5 χρόνια λειτουργίας του!

Για τα χρόνια λειτουργίας του ο 9D Κινηματογράφος Throne of Helios, που γιορτάζει, προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του αναφέρει αναλυτικά τα ακόλουθα:

“Γιορτάζουμε 5 χρόνια ψυχαγωγίας και ιστορικής ενημέρωσης που μας έκαναν έναν «must» προορισμό για κάθε επισκέπτη της Ρόδου! Θέλοντας να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες μας για την προτίμησή τους, προσφέρουμε τις πιο δημοφιλείς ταινίες μας “Throne of Helios” + “Rhodes Race” στη μισή τιμή.

Η προσφορά θα ισχύει για το τριήμερο 1,2,3 Νοεμβρίου 2019 ώστε όλοι να ζήσουν την παγκοσμίως μοναδική εμπειρία 9D.

Τις ημέρες αυτές στον εκθεσιακό μας χώρο πέρα από την έκπτωση στις ταινίες 9D θα υπάρχουν κεράσματα, ενώ σε κάθε μικρό μας φίλο θα δωθεί αναμνηστική αφίσα του Κολοσσού της Ρόδου.
Είμαστε ο πρώτος κινηματογράφος στην Ευρώπη που προβάλλει ταινίες του Hollywood αλλά και ιδιοπαραγωγής με το πρωτοποριακό σύστημα 9D.

Οι θεατές έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις ταινίες με ειδικά 3D οπτικά και ηχητικά εφέ, τεχνητή βροχή, ανέμους, εφέ φωτιάς, φυσαλίδες και τεχνητό σεισμό μέσα από δονήσεις.

 Ο χώρος μας στην οδό 25ης Μαρτίου στο Μαντράκι είναι ο 1ος κινηματογράφος στα Δωδεκάνησα με 92 χρόνια πολιτιστικής ιστορίας. Είναι μεγάλη τιμή να μας επισκέπτονται σχολεία και πανεπιστήμια από όλη την Ευρώπη για επιχειρηματική και ιστορική μελέτη.

Χαρακτηριστικό της πορείας του Θρόνου του Ήλιου είναι επίσης η συνεργασία με το γραφείο τουρισμού του δήμου και η φιλοξενία των βραβευμένων επισκεπτών του νησιού (repeaters).

Κοιτώντας με ευγνωμοσύνη τη μέχρι τώρα ανοδική μας πορεία και αναμένοντας ακόμα περισσότερες επιτυχίες στα επόμενα χρόνια, ο Θρόνος του Ήλιου δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει τη μοναδική αυτή εμπειρία ψυχαγωγίας, διδάσκοντας την ιστορία της Ρόδου με τον πιο εντυπωσιακό και διασκεδαστικό τρόπο”.