Σημαντική εκδήλωση ενημέρωσης των επιχειρηματιών της Ρόδου

Σε μια σημαντική εκδήλωση ενημέρωσης του επιχειρηματικού κοινού της Ρόδου με θέμα τη σημασία της ασφάλισης των επιχειρήσεων πρωτοστατεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας (ΕΕΑ).

Η εκδήλωση αποτελεί την εκκίνηση μιας σειράς παρόμοιων διοργανώσεων που θα ακολουθήσουν και εντάσσονται στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει συμφωνηθεί μεταξύ του ΕΕΑ και της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος. 

Η εκδήλωση της Ρόδου, στην οποία θα μιλήσουν και ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου,  και ο γενικός γραμματέας κ. Δ Γαβαλάκης εστιάζει στο ξενοδοχειακό κοινό και έχει συνδιοργανωθεί από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου. 

Στόχος της πρωτοβουλίας που έρχεται ως συνέχεια των σχετικών δράσεων του ΕΕΑ είναι η πληροφόρηση του επιχειρηματικού κόσμου για την προστασία που παρέχει η ιδιωτική ασφάλιση στις επιχειρήσεις και το ανθρώπινο δυναμικό τους. Ταυτόχρονα αναδεικνύεται και η αξία της «συμβουλής» και του ρόλου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, στην αίθουσα «Γ.Β. Καραγιάννης» του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7.00 μ.μ.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από εξειδικευμένους ομιλητές, για σημαντικά θέματα που αφορούν την ασφάλιση και την προστασία των επιχειρήσεων και συγκεκριμένα για την αστική και επαγγελματική ευθύνη, την ασφάλιση της περιουσίας της επιχείρησης, τις ομαδικές ασφαλίσεις εργαζομένων και τις ασφαλίσεις πιστώσεων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
18:30: Προσέλευση - Καφές

19:00: Χαιρετισμοί
Γιάννης Πάππου, Πρόεδρος, Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ)
Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ)
Μανώλης Μαρκόπουλος, Πρόεδρος, Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου

Ομιλίες:
19:25 "Επιχειρηματικότητα με ευθύνη". Giuseppe Zorgno, Πρόεδρος Επιτροπής Αστικής Ευθύνης και Επαγγελματικών Ευθυνών ΕΑΕΕ και Country Manager, AIG EUROPE SA - Greece Branch

19:40 :"Η ασφάλιση περιουσίας της επιχείρησης", Λυκούργος Πέτροβας, Διευθυντής Λειτουργιών, AXA Insurance S.A.

19:55: "Ομαδικές ασφαλίσεις εργαζομένων: Σύνταξη, Υγεία, Ζωή", Λεωνίδας Σίδερης, Διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων, Eurolife ERB Ασφαλιστική

20:10: "Ασφαλίσεις Πιστώσεων, η περίπτωση των ξενοδοχείων", Ηλέκτρα - Μαρία Καλδή, Senior Account Manager, Atradius Ελλάδος

20:25: "Η αξία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης", Δημήτρης Γαβαλάκης, Γενικός Γραμματέας, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ)
Συντονίστρια της εκδήλωσης, κα Μαργαρίτα Αντωνάκη.

20:40: Ερωτήσεις
Cocktail.