Καυτή ατμόσφαιρα περιμένει τον Διαγόρα στην Κρήτη!

Μπροστά σε μια καυτή ατμόσφαιρα αναμένεται να παίξει ο Διαγόρας στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League.

Και αυτό γιατί οι Κρητικοί ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στην ομάδα τους μετά το «διπλό» στη Νεάπολη και την γενικώς μέχρι τώρα εξαιρετική τους παρουσία στο πρωτάθλημα.

Το γήπεδο («Βουζουνεράκειο»), είναι χωρητικότητας 3000 θεατών, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα έχει πάρα πολύ κόσμο και ενδεχομένως σχεδόν να γεμίσει. Οι παίκτες του Διαγόρα δεν πτοούνται πάντως καθόλου και νιώθουν πολύ έτοιμοι για να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα που θα είναι πάρα πολύ σημαντικό ενόψει της συνέχειας.

Δεν υπάρχουν προβλήματα
Το πολύ ευχάριστο για τον τεχνικό Πέτρο Ρουτζιέρη είναι ότι εξακολουθεί να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του για το δύσκολο αυτό παιχνίδι. Οι τελευταίες προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα και όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό θέλοντας να δείξουν στον προπονητή ότι αξίζουν μια θέση στην 11αδα αλλά και την 18αδα.

Ανακοίνωση του ΟΦ Ιεράπετρας
Με αφορμή το αυριανό παιχνίδι, η διοίκηση του Κρητικού συλλόγου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ήταν  το μακρινό 1978 όταν έπαιξε για πρώτη φορά ο ΟΦΙ με τον Διαγόρα Ρόδου για το πρωτάθλημα της τότε Γ Εθνικής. Και τότε αρκετοί φίλοι  του ΟΦΙ έμαθαν ότι εκτός από τον Διαγόρα Ιεράπετρας που οκτώ χρόνια πριν είχε ενωθεί με την ΘΥΕΛΑ και έκαναν τον ΟΦΙ, Διαγόρα έχει και η Ρόδος. Και πως να μην έχει αφού ο Ολυμπιονίκης Διαγόρας ήταν Ρόδιος. Τον Διαγόρα Ρόδου λοιπόν υποδέχεται ο ΟΦΙ την Κυριακή. 

Έναν Διαγόρα με τριετή παρουσία στην Α’ Εθνική 1986-89 και με παρουσία στα ημιτελικά του κυπέλλου το 1987 όταν αποκλείστηκε από τον μετέπειτα κυπελλούχο εκείνη την χρονιά ΟΦΗ. Με τον Διαγόρα εκτός την χρονιά 1978-79 ο ΟΦΙ συναντήθηκε και την χρονιά 2006-07 στην τότε επαγγελματική Γ Εθνική με τον Διαγόρα τότε να έχει προπονητή τον Μπατίστα. 

Ο Διαγόρας είναι πολύ φιλόδοξος φέτος και αν και δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε, θα τον βρούμε με ανεβασμένη ψυχολογία λόγω αλλαγής προπονητή  και βέβαια λόγω της ευρείας νίκης του την περασμένη Κυριακή. Αλλά ψυχολογία έχει και ο ΟΦΙ ο  οποίος με δύο νίκες και μια ισοπαλία στους τρεις πρώτες αγώνες έκανε ιδανικό ξεκίνημα.  Δεν χρειάζεται υπερενθουσιασμός όμως, ο οποίος συνήθως είναι κακός σύμβουλος.

Κάτω η μπάλα, κάτω το κεφάλι, θυμόμαστε ότι όλοι οι αντίπαλοι όπως και ο Διαγόρας είναι πολύ δύσκολοι και απλά με σοβαρότητα και συγκέντρωση παίζουμε την μπάλα που ξέρουμε. Το “Βουζουνεράκειο” αναμένεται να γεμίσει την Κυριακή. Όλοι εκεί να στηρίξουμε τον ΟΦΙ όπως μόνο εμείς ξέρουμε.
Το αξίζουν οι παίκτες μας».