Για το «διπλό»  στην Τρίπολη η Ρόδος

Την τέταρτη συνεχόμενη της νίκη που θα της δώσει την ευκαιρία να παραμείνει σίγουρα μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, θέλει να πάρει σήμερα η Ρόδος η οποία αντιμετωπίζει στην Τρίπολη την τοπική ΑΕΚ.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει νωρίτερα από τα υπόλοιπα (στις 2.30 μ.μ.) μετά από αίτημα που έκανε η ομάδα του νησιού μας για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά. Η ΑΕΚ Τρίπολης δεν έχει ακόμα ούτε ένα βαθμό, ωστόσο η Ρόδος δεν πρόκειται να την υποτιμήσει όπως έχει ζητήσει και ο προπονητής Νίκος Κουρμπανάς.

Ο έμπειρος τεχνικός των «ελαφιών», ζητάει σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως όλοι οι αγώνες κρύβουν «παγίδες». Η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων βέβαια είναι δεδομένη, ωστόσο από εκεί και πέρα οι «πράσινοι» πρέπει να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και εντός αγωνιστικού χώρου. Ο τεχνικός Νίκος Κουρμπανάς δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα και έτσι η Ρόδος αναμένεται να παραταχθεί κομπλέ στο σημερινό παιχνίδι.

-Διαιτητής θα είναι ο Σπύρος Λιάρος από τη Λακωνία και «βοηθοί» του οι Παναγιώτης Σόβολος και Ρουσλάν Ισακοβίδης από τον ίδιο Σύνδεσμο. Παρατηρητής τους θα είναι η Γεωργία Ρώσση από την Αθήνα.

Οι υπόλοιποι αγώνες
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής θα παίξουν:
Μαρκόπουλο (3μ.μ.): Μαρκό - Αιολικός
Παλλήνη (4μ.μ.): ΑΟ Παλληνιακός – Κιθαιρώνας Καπαραλίου
Μενίδι (4μ.μ.): Αχαρναϊκός – Νέα Αρτάκη
Σπάτα (4μ.μ.): Αήττητος – Παναρκαδικός
Θήβα (4μ.μ.): ΑΟ Υπάτου – Κόρινθος 2006.