Υπάρχει μόνο η νίκη για τον Ιάλυσο

Με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, ο Ιάλυσος υποδέχεται σήμερα στις 3 μ.μ. στο «Οικονομίδειο» τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. 

Οι «ερυθροκίτρινοι» που δεν έχουν γευτεί τη χαρά του «τρίποντου» στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, είναι αποφασισμένοι σήμερα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να μπουν στον δρόμο των επιτυχιών. Η ομάδα του νησιού μας θέλει τη νίκη για να μπορέσει να συνεχίσει με άλλον αέρα τις υποχρεώσεις της στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα την κρατήσει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές. Ο τεχνικός Νίκος Καραμπετάκης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μιχάλη Φράγκο ο οποίος έχει πάθει υποτροπή σε παλιότερο τραύμα και έτσι δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του στο πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του. 

-Οι παίκτες που συμμετέχουν στην 18αδα είναι οι ακόλουθοι:
Χειμωνέττος Άγγελος, Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τερζίου, Τριποτσέρης, Γιώργου, Κώστας Χειμωνέττος, Πατινιώτης, Ρεκλείτης, Χατζηδίμπας, Αυγενικού, Κουγιός, Νατσιόπουλος, Μαραγκουδάκης, Σερτζίνιο, Μπαρέτας, Μαρτσάκης και Πεταυράκης.
-Τηλεοπτικό είναι το σημερινό παιχνίδι καθώς θα καλυφθεί «ζωντανά» από την Ελληνική Τηλεόραση 3.
-Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Θανάσης Ρούσσος από την Κόρινθο και «βοηθοί» του θα είναι οι Θανάσης Μπουρτζοβίτης και Νίκος Τριαντάφυλλος από τον ίδιο Σύνδεσμο. «Τέταρτος» θα είναι ο Τάσος Γιαννουκάς (Δωδεκανήσου) και παρατηρητής τους Γιάννης Τζίκας (Μακεδονία).

Οι υπόλοιποι αγώνες
Οι υπόλοιποι αγώνες που θα γίνουν σήμερα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής είναι οι ακόλουθοι:
-Τρίγλια (4 μ.μ.): Π.Ο. Τρίγλιας- Τρίκαλα (Κωστούδης) 
(Τσοπουλίδης-Κηλικιώτης- Κουβαλάκης/ Χορόζογλου)
-Α. Καραγιάννη (4 μ.μ.): Α.Ο. Καβάλας- Βέροια (Στρατούδης)
(Τζουμαλάκης- Αναστασιάδης- Τοροσιάδης/ Παπαδόπουλος)