Με αισιοδοξία στην Ιεράπετρα ο Διαγόρας

Δύσκολη αποστολή στην Ιεράπετρα έχει σήμερα ο Διαγόρας ο οποίος στις 4 μ.μ. «δοκιμάζεται» από τον τοπικό ΟΦΙ που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League. 

Οι «κυανέρυθροι» καλούνται να παίξουν με μια από τις πιο φορμαρισμένες έως τώρα ομάδες της κατηγορίας, ωστόσο δεν πτοούνται και είναι πανέτοιμοι για να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Μετά τη νίκη επί του Θεσπρωτού την περασμένη αγωνιστική και την αλλαγή του προπονητή, δείχνουν σε σαφώς καλύτερη κατάσταση και αυτό είναι κάτι που αναμένεται να τους βοηθήσει στο σημερινό παιχνίδι.

Με μια νίκη σήμερα στην Κρήτη, η ομάδα του νησιού μας θα πλησιάσει σημαντικά προς την κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών θα ανέβει και άλλο. Σίγουρα το εγχείρημα δεν θα είναι εύκολο μιας και οι γηπεδούχοι αναμένεται να έχουν και την θερμή υποστήριξη των φιλάθλων τους.

Σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας παρατηρήθηκε μια έντονη κινητοποίηση στις τάξεις του κόσμου ο οποίος ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών στο παιχνίδι. Ο Διαγόρας είναι αποφασισμένος να «χτυπήσει» πάνω στις αδυναμίες των αντιπάλων για τις οποίες οι παίκτες του «δούλεψαν» στις τελευταίες προπονήσεις. 

Στα αγωνιστικά, εκτός έμεινε ο Μπέλερης που την τελευταία στιγμή ένιωσε ενοχλήσεις. Οι δεκαοκτώ παίκτες που βρίσκονται ήδη στην Κρήτη είναι οι ακόλουθοι:
Τσέλιος, Γιαγκόζης, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Μανωλάκης, Προβατίδης, Μικρτσιάν, Ηλιάδης, Κασνέτση, Ναβαλόν, Αμπατανέο, Μπουρλάκης, Γλυνός, Μπαρμπαρούσης, Πατσαρούχας, Κέρι, Γεωργίου και Καρπαθάκης.

-Το παιχνίδι θα διευθύνει η Ελένη Αντωνίου από τον Σύνδεσμο της Ανατολικής Αττικής και «βοηθοί» της θα είναι οι Τιμολέων Γεωργακόπουλος (Πειραιά) και Μιχάλης Νιδριώτης (Αθήνα). «Τέταρτος» ορίστηκε ο Δημήτρης Μόσχου (Λασίθι) και παρατηρητής τους ο Αναστάσιος Μαστορίδης από το Ηράκλειο.