Ανεξαρτητοποίηση τοπικού συμβούλου στις Καλυθιές

Την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε ο τοπικός σύμβουλος Καλυθιών κ. Μιχαήλ Βαγιανού.

Σε επιστολή του προς τον δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, αναφέρει τα εξής:

“Κύριε δήμαρχε,  
Με την παρούσα μου σας ανακοινώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση Καλυθιών.

Μετά από έντονο προβληματισμό   και με πλήρη επίγνωση των πράξεών μου έχω λάβει αυτή την απόφαση μην  έχοντας άλλη επιλογή.

Η  έλλειψη φυσικής παρουσίας του αντιδημάρχου κυρίου Πατσαη λόγω υπερβολικής ανάληψης καθηκόντων στις τρεις δημοτικές ενότητες και η έλλειψη φυσικής παρουσίας από τον πρόεδρο κύριο Αντωνά λόγω της εργασίας του οδηγείται ο τόπος σε ακυβέρνητο καράβι.

Δεν επιρρίπτω ευθύνες σε κανένα  και δεν αναφέρομαι κατά προσωπικού όμως έχουμε ευθύνες απέναντι στον κόσμο για την ευημερία αυτού του τόπου

Σε καμία περίπτωση  δεν είμαι   διατεθιμένος να    συνηγορήσω σε τακτικές μόνο διαχείρισης εξ αποστάσεως και  όχι άσκησης πολιτικής προγραμματισμού  σχεδιασμού και πρόβλεψης.

Τέλος, Κύριε δήμαρχε,  θα  εξαντλήσω τα μέγιστα με όλες τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτω προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους που όλοι έχουμε βάλει και να βοηθήσω το έργο της δημοτικής αρχής.

Επίσης θα παρακαλούσα,  κύριε δήμαρχε λόγω του ότι η Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας έχει σοβαρά προβλήματα  να επισκεφτείτε και να λάβετε γνώση των προβλημάτων.

Μετά τιμής
Βαγιανού Μιχαήλ
Τοπικός Σύμβουλος Καλυθιών“.