«Πάρε το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου και στα Δωδεκάνησα»

«Πάρε το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου και στα Δωδεκάνησα»

«Πάρε το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου και στα Δωδεκάνησα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 171 ΦΟΡΕΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πολυήμερες διεργασίες της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου την περασμένη εβδομάδα, με βασικό θέμα τον οδικό χάρτη προς το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, έγινε μία αποτίμηση της πρώτης φάσης της διακυβέρνησης της ΝΔ και οι επιπτώσεις της στους εργαζόμενους και τους κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτους, καθώς και το αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγήσει οι κυβερνητικές επιλογές σε σχέση με τη διαχείριση του προσφυγικού πληθυσμού.

Επιπλεόν, αναλύθηκαν οι ενέργειες οι οποίες απαιτούνται να γίνουν το ερχόμενο διάστημα, ώστε να προχωρήσουν ομαλά οι εγγραφές των νέων μελών στις κατά τόπους οργανώσεις. Επίσης, συμφωνήθηκε ένας προγραμματισμός για ανοικτές στην κοινωνία εκδηλώσεις πολιτικής συζήτησης το προσεχές διάστημα, στις οποίες ζητούμενο είναι η συμμετοχή, η ζύμωση και ο εμπλουτισμός του πολιτικού διαλόγου με αριστερό και προοδευτικό πρόσημο στην περιοχή μας.

Απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής στον ανοικτό αυτό διάλογο στο σύνολο των προοδευτικών δυνάμεων της Δωδεκανήσου, χωρίς αστερίσκους, ώστε να διαμορφωθεί από κοινού η επόμενη μέρα στον αριστερό και προοδευτικό χώρο.

Πάρε το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου και στα Δωδεκάνησα.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»