Ρόδος: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην πλατεία Δημαρχείου στις 3 Νοεμβρίου

Ρόδος: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην πλατεία Δημαρχείου στις 3 Νοεμβρίου

Ρόδος: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην πλατεία Δημαρχείου στις 3 Νοεμβρίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3032 ΦΟΡΕΣ

Με ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς πωλούνται οι μπλούζες της φετινής εκδήλωσης της ΑΜΚΕ "Η Ρόδος για τη Ζωή" που πρόκειται να διεξαχθεί φέτος για 10η συνεχόμενη χρονιά, στις 3 Νοεμβρίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το ραντεβού έχει δοθεί για την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου ενώ το χρώμα της φετινής εκδήλωσης- περπατήματος είναι το χρώμα της πρώτης χρονιάς της εκδήλωσης- το φούξια.

Ο στόχος της ΑΜΚΕ "Η Ρόδος για τη Ζωή" αφορά ένα νέο σύστημα υπερηχοτομογραφίας το οποίο διαθέτει την τεχνική Shearwave ελαστογραφίας πραγματικού χρόνου, μία τεχνική που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια και πρόκειται να τοποθετηθεί και στο νοσοκομείο της Ρόδου!


Η αξία του μηχανήματος ανέρχεται στα 55 χιλιάδες ευρώ, στόχος ιδιαίτερα υψηλός δεδομένου οτι η ΑΜΚΕ στηρίζεται σχεδόν εξολοκλήρου από τις πωλήσεις των μπλουζών αξίας 6 ευρώ, τις οποίες και φορούν οι χιλιάδες συντοπίτες μας στη διάρκεια της εκδήλωσης -και όχι μόνο.

Δεκάδες εθελοντές, σύλλογοι, σωματεία, επιχειρήσεις, και ιδιώτες ενώνουν κάθε χρόνο τις δυνάμεις τους προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, ένας στόχος που υλοποιείται τις πρώτες μέρες μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης.


Οι εκτιμήσεις για τη φετινή χρονιά είναι πως ο ιδιαίτερα υψηλός στόχος θα επιτευχθεί, ενώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες που απομένουν, οι ρυθμοί γίνονται ακόμα πιο εντατικοί προκειμένου να προμηθευτούν όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας τις μπλούζες για την εκδήλωση-περπάτημα που είναι πλέον θεσμός στο νησί της Ρόδου.

Μια εκδήλωση, που η συμμετοχή της ξεπερνάει κατά πολύ οποιαδήποτε άλλη τέτοιου είδους εκδήλωση σε περιφερειακό επίπεδο.


Το βασικό σημείο πώλησης των μπλουζών είναι όπως κάθε χρόνο ο πεζόδρομος Πλαστήρα (πεζόδρομος Ακταίον), ενώ τα ωράρια που το βρίσκετε ανοιχτό είναι καθημερινά 10:00-13:30 και 17:00- 20:00, ενώ τα Σάββατα 10:30- 14:00. Το ραντεβού όπως πάντα πρόκειται να δοθεί στις 9:30 το πρωί στην πλατεία Δημαρχείου από όπου και θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου και το περπάτημα μέσω της Τάφρου και έπειτα η επιστροφή στην πλατεία.

Διαβάστε ακόμη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Πρόσκληση στα εγκαίνια του Μπαζάρ Μεταχειρισμένου Βιβλίου στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Ρόδου

Τα ήθη και τα έθιμά τους γιόρτασαν οι Έλληνες Μουσουλμάνοι της Ρόδου

Αρχαιολογική διάλεξη με τίτλο "Ταφικό συγκρότημα των κλασικών χρόνων στη Ρόδο"

Εκδήλωση για την Τεχνητή Νοημοσύνη στον Πειραϊκό Σύνδεσμο από την ΑΧΕΠΑ

Ημερίδα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με θέμα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Εκδήλωση για τη σχολική βία από το Ίδρυμα Υποτροφιών Σταματίου

Πανελλήνιο Βραβείο Λογοτεχνίας στον Ξεναγό Θεοφάνη Μπογιάννο