Επιτροπή Περιβάλλοντος στην Περιφέρεια

Δεκαμελής επιτροπή συστήνεται από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με σκοπό να επεξεργαστεί το σχέδιο τροποποίησης του οργανισμού της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στην επιτροπή που θα έχει γνωμοδοτικό χαρακτήρα, θα προεδρεύει ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης και μέλη της θα είναι μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Φλεβάρης, δύο υπηρεσιακοί και εκπρόσωποι των εργαζομένων.   

Επίσης στο πλαίσιο της χτεσινής συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου δημιουργήθηκε πενταμελής επιτροπή Περιβάλλοντος με πρόεδρο τον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χρήστο Ευστρατίου, και μέλη της, τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Κρητικό, την έπαρχο Μήλου Ελισάβετ Χωριανοπούλου, και τους κ.κ. Νίκο Γερονικόλα και Νίκο Κανταρζή από την παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών».

Κατά τη συνεδρίαση εξελέγησαν και οι εκπρόσωποι του περιφερειακού συμβουλίου στην ένωση περιφερειών Ελλάδας, και έτσι εκτός από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και τους αντιπεριφερειάρχες το σώμα θα εκπροσωπούν οι Γιάννης Μαργαρίτης έπαρχος Νάξου και Κώστας Χρυσοχοΐδης εντεταλμένος τουρισμού από την πλειοψηφία και οι επικεφαλείς των παρατάξεων «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου, Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών» και «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» Μανώλης Γλυνός και Χαράλαμπος Κόκκινος αντίστοιχα.