Παναγιώτης Ζούνης: «Κλειδί, τα καλά αποδυτήρια στον Απόλλωνα Καλυθιών»

Το καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι σύμφωνα με τον τεχνικό του Απόλλωνα Καλυθιών Παναγιώτη Ζούνη το μυστικό της φετινής επιτυχίας της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Ο ίδιος μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» με αφορμή το νέο «διπλό», αυτή τη φορά στο Βάτι επί του Διαγόρα (0 – 1), τόνισε τα ακόλουθα:

«Έχουμε πολύ καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια και αυτό είναι πολύ βασικό. Αυτή είναι και η μεγάλη μας επιτυχία πιστεύω. Όλοι είναι αγαπημένοι μεταξύ τους. Είναι πολύ σημαντικό σε μια ομάδα να καταλάβουν όλοι το ρόλο τους».

Ο κ. Ζούνης, τόνισε και τα ακόλουθα:
«Θα είναι επίσης πολύ σημαντικό, όλοι να παραμείνουν προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας. Δεν αλλάζει κάτι. Θέλουμε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλάμε για οτιδήποτε άλλο».

Ο προπονητής του Απόλλωνα δεν παρέλειψε να κάνει και ένα σχόλιο για τη διαιτησία στο παιχνίδι του Βατίου με αφορμή το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος της ομάδας του στις καθυστερήσει και το οποίο απόκρουσε ο τερματοφύλακας Άγγελος Ροδίτης:

«Ο διαιτητής δεν μπορεί να κριθεί από μια φάση για την οποία προσωπικά δεν έχω άποψη. Θέλω όμως να συγχαρώ τον διαιτητή και τους «βοηθούς» του που είχαν καλή απόδοση. Η κόκκινη κάρτα στον παίκτη μου ήταν δίκαιη. Ήταν λάθος του ποδοσφαιριστή μου ο οποίος παρασύρθηκε πάνω στην ένταση του παιχνιδιού».

-Την κόκκινη κάρτα είδε ο Αρφαράς ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για χέρι υπέρ των γηπεδούχων λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Ο ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει σίγουρα από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα από την επόμενη αναμέτρηση με την ΑΕ Λέρου αλλά πιθανότατα και από τις επόμενες δυο, δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι αδελφοί Πέπα οι οποίοι για προσωπκούς λόγους έχουν μεταβεί στην πατρίδα τους και θα επιστρέψουν αργότερα. «Εκτός» θα είναι και ο Γαμπιεράκης το ίδιο χρονικό διάστημα καθώς είναι προγραμματισμένο να κάνει επέμβαση στο διάφραγμα.