Κλεάνθης Παραδεισίου: Ευελπιστούν σε καλύτερη συνέχεια

Κλεάνθης Παραδεισίου: Ευελπιστούν σε καλύτερη συνέχεια

Κλεάνθης Παραδεισίου: Ευελπιστούν σε καλύτερη συνέχεια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 127 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί ο Κλεάνθης να γνώρισε μια ακόμα εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από την ΑΕ Κατταβιάς, ωστόσο οι «ροσονέρι» πιστεύουν ακράδαντα ότι η συνέχεια μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική. Και αυτό διότι ποντάρουν πάνω στην καλή εμφάνιση που είχε η ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως δήλωσε και ο τεχνικός Κώστας Παπαδόπουλος. Αναλυτικά, είπε:

«Η εμφάνιση μας ήταν καλή. Αν κάνουμε μια εξίσου καλή εμφάνιση και την επόμενη Κυριακή θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Ο νεαρός τεχνικός, πρόσθεσε και τα ακόλουθα: «Είναι μια ήττα που μας αδικεί πέρα για πέρα. Δεν ήμασταν καλοί στις λεπτομέρειες αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

«Τέλος» ο Καψαλάκης
Στο μεταξύ, παρελθόν από τον σύλλογο αποτελεί ο Μανώλης Καψαλάκης, ο οποίος δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όπως ανακοίνωσε η διοίκηση. Αναλυτικά:
«Το δ.σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Καψαλάκη Μανώλη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του. Τον ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου