Είναι θέμα χρόνου να ρολάρει ο Κολοσσός...

Καλή η εικόνα του Κολοσσού στην Πάτρα, μα την τελευταία στιγμή μας τα χάλασε με την ήττα στον πόντο, ψιλοξενερώσαμε όπως και με το Λαύριο στην Καλλιθέα, όμως η βελτίωση του περασμένου Σαββάτου ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Είναι θέμα χρόνου η ομάδα να πάρει τα πάνω της, να ρολάρει, που λέμε, και να δείξει ότι αξίζει να έχει μια καλύτερη παρουσία στην Basket League, αφού τη δικαιούται βάσει ρόστερ και δυναμικότητας γενικώς.

Φέτος, πάντως στην κορυφαία κατηγορία μπάσκετ στη χώρα μας οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από την αρχή και αυτό, αν μη τι άλλο, δείχνει πως όλα αλλάζουν, και οι εποχές και τα …μεγαθήρια.

Τώρα οι «θαλασσί» έχουν τον ΠΑΟΚ και θεωρώ πως στο κλειστό της Καλλιθέας θα έχει περισσότερο… νταβαντούρι σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις με ομάδες χωρίς το μεγάλο όνομα …

Καλό είναι και σ’ αυτό το ματς να υπάρξει η ωραία ατμόσφαιρα και να μην το κάνουμε εκεί… ποδόσφαιρο, γιατί αν γίνει το παραμικρό χάνουμε όλοι, ακόμα κι αυτοί που θα το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση.

Τα παιδικά χαμόγελα και οι εικόνες χαράς έδωσαν το ρυθμό στα προηγούμενα παιχνίδια του Κολοσσού στη Ρόδο,  γι’ αυτό ας τα διατηρήσουμε ως το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως της εξέλιξής του…

Οι αλλαγές, νομίζω, αξίζουν όταν μας κάνουν καλύτερους και το νόημα σε κάθε άλλη επιλογή χάνεται από τη στιγμή που οδηγός μας για  να πάμε στο γήπεδο είναι ένα πολύχρωμο GPS.