Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων στις συνοικίες της πόλης

Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων σημειώνονται το τελευταίο διάστημα σε συνοικίες της πόλης της Ρόδου, γεγονός που έχει θορυβήσει κατοίκους και επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» τις προηγούμενες ημέρες άγνωστος ή άγνωστοι δράστες διέρρηξαν διάφορα καταστήματα τόσο στην περιοχή του Αγίου Ιωάννου όσο και στην περιοχή της Εθνικής Αντιστάσεως.

Ο δράστης αφού εισήλθε σε αυτά, αφαίρεσε χρήματα και άλλα αντικείμενα, ενώ υπήρξαν και περιπτώσεις που δεν αφαίρεσε κάτι είτε γιατί δεν βρήκε, είτε γιατί ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός του καταστήματος και αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή.  Αρκετά από τα περιστατικά έχουν ήδη καταγγελθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αστυνομικοί της οποίας εξετάζουν όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους προκειμένου να εξιχνιάσουν τις υποθέσεις και να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες.

Πάντως τα περιστατικά αυτά έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία και προβληματισμό  στους κατοίκους των περιοχών αυτών, ενώ έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. συνιστούν προς όλους μας να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή τέτοιων δυσάρεστων καταστάσεων.