Οι διαιτητές τα πήγαν καλά το Σαββατοκύριακο στη Ρόδο

Καλές κατά γενική ομολογία ήταν οι διαιτησίας του περασμένου Σαββατοκύριακου στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας αλλά και της πρεμιέρας της Β’ Κατηγορίας όσον αφορά τους δυο ομίλους της Ρόδου. 

Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγήκε από τις εργασίες της Δευτεριάτικης καθιερωμένης συνάντησης των διαιτητών. Οι παρατηρητές είδαν σε γενικές γραμμές τις διαιτησίες και έκριναν πως καμία δεν διαμόρφωσε ή έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά ορισμένους ενδοιασμούς για το πέναλτι που δόθηκε στον Διαγόρα Βατίου στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Απόλλωνα, εξέφρασε ο παρατηρητής Μπάμπης Λάμπρου, ωστόσο σύντομα αποφάνθηκε πως ορθώς δόθηκε η εσχάτη των ποινών. 

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε και για το παιχνίδι του Ορφέα με την Αναγέννηση Έμπωνα για την πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για οφσάιντ στη φάση του νικητήριου τρίτου τέρματος, ωστόσο ο παρατηρητής Βασίλης Τσαγγάρης δεν τους δικαιώνει μιας και κατέθεσε στο Σύνδεσμο πως ο Μήτρου στο ξεκίνημα της φάσης έφυγε από κανονική θέση και ορθώς ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί όπου η Αναγέννηση σημείωσε το τρίτο της τέρμα που ήταν και το νικητήριο. 

Όπως ειπώθηκε, καμιά φορά λόγω του ότι ο Μήτρου είναι ένας παίκτης που έχει ταχύτητα, μπορεί να ξεγελιούνται ορισμένοι. Όπως και να έχει, το τελικό αποτέλεσμα δεν επηρεάστηκε σε καμία απολύτως περίπτωση από την απόδοση των διαιτητών η οποία ήταν πολύ καλή.