Δεν ανοίγουν όλες οι θύρες στο Διαγόρας - Καλαμάτα!

Δεν ανοίγουν όλες οι θύρες στο Διαγόρας - Καλαμάτα!

Δεν ανοίγουν όλες οι θύρες στο Διαγόρας - Καλαμάτα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 198 ΦΟΡΕΣ

Η «σκεπαστή» και η «Θύρα 6» είναι οι μοναδικές που θα φιλοξενήσουν κόσμο. Ο «γηραιός» δεν δίνει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους

Περιορισμένα θα είναι τα εισιτήρια του αγώνα του Διαγόρα με την Καλαμάτα, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στις 3μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League.

Και αυτό διότι σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι μοναδικές θύρες που θα μπορούν να υποδεχθούν κόσμο, θα είναι η «6» και η σκεπαστή εξέδρα καθώς στις υπόλοιπες δεν υπάρχουν πλαστικά καθίσματα και ως εκ τούτου δεν είναι εφικτό να τυπωθούν εισιτήρια, σύμφωνα και με τους κανονισμούς της Football League (στη θύρα 6 εκτάκτως μπήκαν χθες ορισμένα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των οργανωμένων και όποιου άλλου φίλου του συλλόγου θελήσει να καθίσει εκεί).

Επιπρόσθετα, η διοίκηση του «γηραιού» θέλει να κάνει και προπώληση το αμέσως επόμενο διάστημα, άρα αυτό σημαίνει ότι στην είσοδο του γηπέδου, την ημέρα του αγώνα, ενδέχεται να είναι εξαιρετικά λιγοστά τα εισιτήρια που θα διατεθούν στους φιλάθλους.

Δεν θα έχει κερκίδα η Καλαμάτα
Στο μεταξύ, δεν πρόκειται να έχει τη δική της οργανωμένη εξέδρα στο παιχνίδι, όπως καλλιεργήθηκε εντέχνως το τελευταίο διάστημα από Καλαματιανά site. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η διοίκηση του Διαγόρα δεν συναίνεσε να δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, παρά μόνο τις είκοσι προσκλήσεις που βάση νόμου δικαιούνται να προμηθευτούν.

Αυτοί οι άνθρωποι θα καθίσουν μεμονωμένα στην σκεπαστή εξέδρα, ανάμεσα και στους φιλάθλους του νησιού μας που θα πάνε την Κυριακή στο γήπεδο.

-Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τα αγωνιστικά θέματα, οι παίκτες του Διαγόρα συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι αυτό το οποίο είναι πολύ σημαντικό ενόψει της συνέχειας.

Οι «κυανέρυθροι» γυμνάζονται εντατικά υπό τις οδηγίες του Πέτρου Ρουτζιέρη. Αυτός που θα απουσιάσει σίγουρα είναι ο Κασνέτση λόγω της κόκκινης κάρτας που είδε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον ΟΦ Ιεράπετρας ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Μπέλερη. Είναι κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι και την Παρασκευή.

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»