«Καυτή» εβδομάδα  για Ιάλυσο!

Μια πολύ δύσκολη εβδομάδα αναμένεται να περάσει ο Ιάλυσος από την προσεχή Κυριακή μέχρι και τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου.

Και αυτό διότι καλείται να δώσει τρία παιχνίδια τα οποία είναι μάλιστα και πάρα πολύ “δυνατά”. Τα δυο αφορούν στο πρωτάθλημα και το άλλο στο κύπελλο Ελλάδας. Η αρχή θα γίνει την Κυριακή όπου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League η ομάδα της Ιαλυσού καλείται να παίξει εκτός έδρας με τον Ιωνικό σε μια πολύ επικίνδυνη έξοδο, απέναντι σε μια ομάδα που ειδικά μέσα στο γήπεδο της είναι πολύ δυνατή.

Η συνέχεια θα δοθεί την ερχόμενη Πέμπτη όπου οι «ερυθροκίτρινοι» καλούνται να παίξουν με τον Παναιτωλικό στο «Οικονομίδειο» στο πλαίσιο της 5ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Είναι το πρώτο από τα παιχνίδια που θα γίνουν (η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη στο Αγρίνιο) και αναμένεται σίγουρα με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και από τον φίλαθλο κόσμο δεδομένου ότι θα έρθει στο νησί μας μια ομάδα από την Super League που δεν έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε συχνά.

Τέσσερις ημέρες μετά από αυτό το παιχνίδι και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι με το Διαγόρα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι παίκτες του Νίκου Καραμπετάκη καλούνται να δώσουν τρεις πολύ σημαντικούς αγώνες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και αυτό είναι κάτι που ασφαλώς και απαιτεί και καλή διαχείριση του υλικού εκ μέρους της τεχνικής ηγεσίας. Ο κ. Καραμπετάκης και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να δουν ένα-ένα ξεχωριστά όλα αυτά τα παιχνίδια, θέλοντας να αποφορτίσουν φυσικά και τους ποδοσφαιριστές από την πίεση.

Στα πλάνα του τεχνικού της ομάδας είναι καταρχήν το παιχνίδι της Κυριακής, πάνω στο οποίο δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές αυτή την εβδομάδα. Ο κ. Καραμπετάκης ξέρει και τα θετικά αλλά και τα τρωτά σημεία των αντιπάλων και έτσι καταστρώνει τα σχέδια του ανάλογα. Δεδομένη θεωρείται η απουσία του Μιχάλη Φράγκου ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.