Διαγόρας: Απόλυτα προσηλωμένοι οι «κυανέρυθροι» στο ντέρμπι με την Καλαμάτα

Με πολλή προσήλωση και κάτω από άριστο κλίμα συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι παίκτες του Διαγόρα ενόψει του πολύ δυνατού εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Καλαμάτα στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Football League.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν συνειδητοποιήσει την σπουδαιότητα της αναμέτρησης και δείχνουν μεγάλη όρεξη και διάθεση μέσα από τις προπονήσεις, κάτι που κάνει τον τεχνικό Πέτρο Ρουτζιέρη και τους συνεργάτες του να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Ο αγώνας με την Καλαμάτα εξάλλου απαιτεί καλή προετοιμασία και πολλή διάθεση από τους ποδοσφαιριστές, στοιχεία που οπωσδήποτε θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Το ευχάριστο για τον κ. Ρουτζιέρη είναι ότι και ο Μπέλερης που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα ένα πρόβλημα τραυματισμού, δείχνει πολύ καλύτερα και ενδεχομένως να υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής. Το μόνο πρόβλημα προς το παρόν είναι ο Κασνέτση ο οποίος αποβλήθηκε στην Ιεράπετρα και έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στην περιοχή Τσαϊρι ενώ σήμερα το πρόγραμμα θα εκτελεστεί στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου. Αύριο η προπόνηση θα γίνει πιθανότατα στο βοηθητικό γήπεδο.