Πάνοπλος για το «τρίποντο» ο Ηρακλής Μαριτσών

Κομπλέ αναμένεται να «κατέβει» στο εντός έδρας ντέρμπι της Κυριακής με τον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου ο Ηρακλής Μαριτσών.

Ο τεχνικός Κώστας Πάττας δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες οι οποίες θέλουν το «τρίποντο» στην προσπάθεια που κάνουν για να διεκδικήσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Ο τεχνικός του Ηρακλή ζητάει μεγάλη προσοχή από τους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι δείχνουν πως έχουν συνειδητοποιήσει την σπουδαιότητα της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να πάρουν τους τρεις βαθμούς οι οποίοι αναμένεται να τους δώσουν μεγάλη ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Ανακοίνωση - κάλεσμα της διοίκησης
Στο μεταξύ, τον κόσμο στο πλευρό του για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΑΟ Πυλίου θέλει ο τοπικός Ηρακλής. Με χθεσινή ανακοίνωση του κάλεσμα, ζητάει την συμπαράσταση των φιλάθλων του στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης μειώνοντας την απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε λοιπόν ο σύλλογος αναφέρονται τα εξής:
«Το διοικητικό συμβούλιο και οι παράγοντες του Ηρακλή σας προσκαλούν να στηρίξετε την προσπάθεια του στον σημαντικό ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής Κατηγορίας Δωδεκανήσου με τον ΑΟ Πυλίου Κω την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στη 1.30μ.μ. στο γήπεδο Μαριτσών. Όλοι μαζί μπορούμε».