Γιάννης Καραμηνάς: «Δίκαιη η νίκη του Αστέρα Παστίδας»

Δίκαιη χαρακτήρισε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» τη νίκη του Αστέρα Παστίδας επί του Ποσειδώνα (1 – 2), ο προπονητής της ομάδας της Καρπάθου Γιάννης Καραμηνάς.

Ο ίδιος, όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει το παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, είπε τα ακόλουθα:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αστέρα και στον προπονητή του τόσο για τη νίκη που πέτυχε αλλά και γενικότερα για τη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα που είναι πάρα πολύ καλή. Άξια μας κέρδισε. Η νίκη τους είναι δίκαιη».

Ο κ. Καραμηνάς πρόσθεσε και τα ακόλουθα: «Αν και ξεκινήσαμε ιδανικά το παιχνίδι καθώς προηγηθήκαμε νωρίς και είχε και δυο κλασικές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, από το 10’ λεπτό και μετά ήμασταν αρνητικοί. Οπισθοχωρήσαμε χωρίς λόγο και δώσαμε την πρωτοβουλία στην ομάδα του Αστέρα να κάνει το παιχνίδι της. Παράλληλα ήμασταν και άτυχοι καθώς δεχθήκαμε και αυτογκολ. Στην επανάληψη βελτιωθήκαμε αλλά όχι όσο χρειάζονταν για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Σε ερώτηση για το πώς σχολιάζει την διαιτησία της αναμέτρησης τόνισε τα εξής:
«Δεν μου αρέσει να αναφέρομαι στη διαιτησία. Στα δυο τελευταία παιχνίδια όμως, υπήρξαν κάποιες αποφάσεις άδικες σε βάρος μας. Δεν αποτελεί φυσικά δικαιολογία για την ήττα από τον Αστέρα την οποία χαρακτήρισα δίκαιη. Δημιουργήθηκε όμως ένας αδικαιολόγητος εκνευρισμός σε όλη την ομάδα από ορισμένες αποφάσεις του διαιτητή».