Πολλή όρεξη και διάθεση στον Διαγόρα!

Με προπόνηση που περιλάμβανε αρκετή «τακτική» και έγινε στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου, συνέχισαν χθες την προετοιμασία τους οι παίκτες του Διαγόρα ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (3μ.μ.) με την Καλαμάτα, για την 6η αγωνιστική της Football League.

Για μια ακόμα φορά, οι «κυανέρυθροι» είχαν πολύ καλή διάθεση και μεγάλη όρεξη, στοιχεία που είναι πάρα πολύ σημαντικά παραμονές ενός δύσκολου αγώνα.

Κανονικά στο πρόγραμμα για μια ακόμα φορά συμμετείχε και ο Μπέλερης ο οποίος όπως φαίνεται θα είναι στην 18αδα της Κυριακής. Σήμερα το πρόγραμμα θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στο βοηθητικό γήπεδο και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί.

Ο Διαγόρας αναμένεται να «κατέβει» σχεδόν «κομπλέ» την Κυριακή απέναντι στην Καλαμάτα (θα απουσιάζει μόνο ο τιμωρημένος Κασνέτση) αλλά και πολύ …διαβασμένος καθώς έχει αναλυθεί αρκετά ο τρόπος παιχνιδιού των αντιπάλων.

Η ομάδα του νησιού μας έχει σαν μεγάλο της στόχο να μην επιτρέψει στους Καλαματιανούς να κάνουν το παιχνίδι τους και να είναι αυτός που θα πάρει από νωρίς τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Θα είναι κάτι πολύ σημαντικό που αναμένεται να βοηθήσει πάρα πολύ τον «γηραιό» για να φθάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που είναι βέβαια και το ζητούμενο.

Ο «γηραιός» περιμένει και την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων του που μπορούν να αποτελέσουν τον …δωδέκατο παίκτη στη μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει για να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί της νίκης.

-Ξεκίνησε χθες από τα γραφεία του συλλόγου η προπώληση των εισιτηρίων και από την πρώτη στιγμή η κίνηση ήταν ιδιαίτερα σημαντική όπως άλλωστε αναμενόταν. Μέσα σε λίγη ώρα έκαναν «φτερά» αρκετά εισιτήρια. Υπενθυμίζουμε για όσους ενδιαφέρονται ότι η τιμή τους κοστολογείται στα 10 ευρώ.

-Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων στη Θύρα 6 του Δημοτικού Σταδίου. Είναι παλιά καθίσματα που υπήρχαν στις αποθήκες του Δήμου και μπήκαν προσωρινά μέχρι να έρθουν τα καινούργια που έχει παραγγείλει ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρος Κολιάδης. Η τοποθέτηση τους κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να είναι εφικτό να ανοίξει και η συγκεκριμένη θύρα για τις ανάγκες του αγώνα της Κυριακής.