Νίκος Κανταρζής: Τα άδεια σακιά τα φούσκώνει ο αέρας και τους ανόητους η έπαρση

Απάντηση στον αντιπεριφερειάρχη παιδείας και δια βίου μάθησης κ. Κρητικό για τις επιθέσεις που εξαπέλυσε εναντίον του δημάρχου Σύμης κ. Λευτέρη Παπακαλοδούκα και του περιφερειακού συμβούλου κ. Παναγιώτη Κουνάκη δίνει ο κ. Νικόλαος Κανταρζής, Περιφερειακός Σύμβουλος της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου. 

"Αντιθέσεις και αντεκλήσεις κενές περιεχομένου, ιδιαίτερα προσωπικές μωροφιλοδοξίες δεν έχουν σχέση με το κύρος που οφείλει να έχει το Περιφερειακό συμβούλιο και τέτοια φαινόμενα μόνο ζημιά κάνουν στον τόπο μας", αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κανταρζής που στην ανακοίνωσή του τονίζει τα εξής: 


"Tο ρόλο του "καλού μαθητή" διεκδικεί για πολλοστή φορά ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και δια Βίου Μάθησης κ. Κρητικός.

Μετά τις ατυχείς δηλώσεις του στο Μεταναστευτικό , σε σχέση με το νησί της Σύμης , όπου και εισέπραξε την εύστοχη απάντηση του Δημάρχου κ. Παπακαλοδούκα , επιστρέφει επιτιθέμενος στην παράταξη "ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΝΟΤΊΟΥ ΑΙΓΑΊΟΥ" με αφορμή την επιστολή του συμβούλου Παναγιώτη Κουνάκη στην πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου για το κορυφαίο θέμα των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας!
Προσπαθώντας ΑΓΩΝΙΩΔΩΣ να πείσει τον κ. Περιφερειάρχη ότι στην ομάδα του είναι " ο πιο καλός ο μαθητής" , ασκεί αναίτια κριτική στην παράταξη της μείζονος μειοψηφίας , μοιράζοντας κομματικές ταυτότητες και κάνοντας μαθήματα διοίκησης , γεγονός που μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορεί να χαρακτηριστεί!

Φρόνιμο θα ήταν , ο εν λόγω Αντιπεριφερειάρχης , και ως εκπαιδευτικός , να λάβει υπ'όψη του το ρητό του Σωκράτη:΄
"ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΕΝΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ Η ΠΝΟΗ ΔΙΙΣΤΗΣΙ , ΤΟΥΣ ΔΕ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΤΟ ΟΙΗΜΑ" και σε νέα Ελληνικά :
ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΣΑΚΙΑ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ Η ΕΠΑΡΣΗ"


Είναι ανάγκη να σοβαρευτούμε- ο καθένας όσο μπορεί και όσο του επιτρέπει η λογική και ο χαρακτήρας του-, γιατί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας χρειάζεται να αντιμετωπιστούν με συναίνεση και σύνθεση.
Αντιθέσεις και αντεγκλήσεις κενές περιεχομένου , ιδιαίτερα προσωπικές μωροφιλοδοξίες δεν έχουν σχέση με το κύρος που οφείλει να έχει το Περιφερειακό συμβούλιο και τέτοια φαινόμενα μόνο ζημιά κάνουν στον τόπο μας.

Νικόλαος Κανταρζής -Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου
                           ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"