Μήνυμα του I. Παππά για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Μήνυμα του I. Παππά για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Μήνυμα του I. Παππά για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 146 ΦΟΡΕΣ

Σε μήνυμά του για την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παππάς, αναφέρει τα εξής:

Η 25η Οκτωβρίου είναι μία ημέρα που αφορά όλες τις γυναίκες, αφού είναι αφιερωμένη στον αγώνα τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Μία ασθένεια που δεν είναι αθεράπευτη, ωστόσο η αντιμετώπισή της είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Αυτό είναι και το μήνυμα αυτής της ημέρας, αλλά και ολόκληρου του Οκτώβρη, που έχει θεσμοθετηθεί ως ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του Μαστού, να επισημάνουμε την σημασία της σωστής πρόληψης και έγκαιρης θεραπείας.

Η ενημέρωση θεωρείται επιβεβλημένη δίνοντας τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερες γυναίκες να ευαισθητοποιηθούν και να μην αμελούν τις αναγκαίες εξετάσεις.

Η πρόληψη παίζει το σημαντικότερο ρόλο στην αντιμετώπιση της ασθένειας. Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές. Είμαστε συνοδοιπόροι στον αγώνα τους και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για την αναβάθμιση του τομέα υγείας των νησιών μας.

Διαβάστε ακόμη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa