Ένα βήμα μπροστά οι Πάνθηρες Ρόδου!

Με μπροστάρη τον επιχειρηματία Κώστα Διάκου ο οποίος δείχνει γεμάτος όρεξη και μεράκι, οι Πάνθηρες είναι πανέτοιμοι να αφήσουν το στίγμα τους στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.

Αυτό το συμπέρασμα βγήκε από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στα γραφεία τους με σκοπό να παρουσιάσουν το νέο πρόγραμμα αλλά και το πλάνο τους. Τον λόγο πήρε αρχικά ο εκ των υπευθύνων του συλλόγου Νίκος Καρπαθάκης ο οποίος είπε τα ακόλουθα:

«Είναι μια ημέρα χαράς για το σύλλογό μας. Μετά από πέντε χρόνια λειτουργίας και αφού έχει ολοκληρωθεί το πρώτο πλάνο του ξεκινήματος που ήταν να στελεχωθούν όλα τα τμήματα από παιδιά των ανάλογων ηλικιών, έχουμε μπει στη διαδικασία να βάλουμε άλλους στόχους. Έχουμε κάτι πάρα πολύ θετικό για το σύλλογό μας. Μια διοίκηση η οποία θα βοηθήσει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο σαν σύλλογος. Καλωσορίζουμε τον Κώστα Διάκου στην οικογένεια των Πανθήρων. Του ευχόμαστε να είναι δυνατός και δημιουργικός στο νέο του έργο. Ξέρουμε ότι αγαπάει το ποδόσφαιρο και θα στηρίξει τα παιδιά μας».

Από τη δική του πλευρά ο κ. Διάκου είπε τα ακόλουθα:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προηγούμενο δ.σ. και τον προκάτοχό του. Υπόσχομαι πως μαζί με τους συνεργάτες μου θα κάνουμε καλή δουλειά για να έχει και την ανάλογη εξέλιξη ο σύλλογος. Οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση αυτή είναι το ενδιαφέρον μου για τον αθλητισμό και ειδικότερα η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο όπως και οι πολλοί γνωστοί και οι φίλοι που βρίσκονται στο χώρο αυτό. Θα με έχουν αντίπαλο στους αγωνιστικούς χώρους αλλά φίλο και σύμμαχο για το καλό του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου. Αρχίζει μια νέα ημέρα για τους Πάνθηρες. Θα συμμετάσχουμε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.

Με την πολύ καλή δουλειά του προπονητικού μας team όλα αυτά τα χρόνια, στόχος μας θα είναι οι ποδοσφαιριστές μας να συνεχίσουν να αποκτούν ακόμα μια μεγαλύτερη εμπειρία. Η φιλοσοφία μιας πολύ δυνατής και οργανωμένης ομάδας. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες των παιδιών αυτών και θα έχουν τη στήριξή μου.

Όσον αφορά τις Ακαδημίες, θα συνεχίσουν να είναι οργανωμένες και αυτός θα παραμείνει ο πρωταρχικός μας στόχος. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των γονέων και αυτό μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς να συνεχίσουμε με αγάπη αυτό που κάνουμε. Τους ευχαριστούμε που μας εμπιστεύονται τη διδασκαλία του ποδοσφαίρου στα παιδιά τους. Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, όλα τους τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα.

Οι Πάνθηρες ως γνωστόν έχουν συνεργασία με την ομάδα του Πανιωνίου όπου στόχο έχει να αποκτήσουμε μια μεγάλη εμπειρία από τους καταξιωμένους προπονητές του για την ανάδειξη νέων ταλέντων μέσα από τις Ακαδημίες μας. Σύντομα θα επισκεφθούμε τις εγκαταστάσεις στην Αθήνα όπου θα πραγματοποιηθεί μια σειρά εξειδικευμένων προπονήσεων και στη συνέχεια θα έχουμε την επίσκεψη των προπονητών του Πανιωνίου στη Ρόδο.

Είμαι σίγουρος και πεπεισμένος ότι θα καταφέραμε αρκετά πράγματα και σύντομα πολλά βλέμματα θα είναι πάνω μας. Θα ήθελα να ευχηθώ στους συνεργάτες μου καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Στα υπέροχα παιδιά της Ακαδημίας μας θέλω πρώτα να είναι καλοί μαθητές για να είναι και καλοί παίκτες.

Στην ανδρική μας ομάδα εύχομαι καλή επιτυχία. Ήρθε η ώρα τα παιδιά να πιστέψουν στον εαυτό τους και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά ώστε να μας φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για τους προπονητές μας εύχομαι να συνεχίσουν με όρεξη και αγάπη να προετοιμάζουν και να προπονούν σωστά τους αθλητές μας για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τα αυριανά ταλέντα μας.

Κλείνοντας θέλω να διαβεβαιώσω τη μεγάλη και εκλεκτή οικογένεια των Πανθήρων ότι από σήμερα δηλώνω παρών και δυνατός για τον σύλλογο αυτό».

Σημειώνεται ότι όπως είπε ο κ. Διάκου, η πλήρης σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Παρών στη συνέντευξη Τύπου ήταν επίσης οι προπονητές Γιώργος Αγγελάκης και Σταμάτης Κουρδουνάκης, πολλοί φίλοι και γονείς του σωματείου αλλά και αρκετοί παίκτες διαφόρων ηλικιών.