Νίκος Καραμπετάκης: «Είμαστε έτοιμοι ενόψει Ιωνικού»

Την πεποίθηση ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Ιωνικό στη Νεάπολη διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Ιάλυσου Νίκος Καραμπετάκης.

Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:

«Έχουμε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που και αυτή έχει ανάγκη τους βαθμούς όπως άλλωστε και εμείς. Θα γίνει μια μεγάλη αγωνιστική μάχη μέσα σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ιστορική ομάδα. Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα και να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Μας έχει βοηθήσει ψυχολογικά η νίκη της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στη Νίκη Βόλου όμως δεν μένουμε εκεί. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε τους βαθμούς που απαιτούνται ούτως ώστε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας».

«Εκτός» και ο Μπαρέτας
Μετά τον Μιχάλη Φράγκο άλλος ένας παίκτης δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αυριανό παιχνίδι. Πρόκειται για τον Μπαρέτα ο οποίος έχει υποστεί μια θλάση α’ βαθμού και έμεινε εκτός αποστολής.

Εκφράζονται μάλιστα φόβοι ότι δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Πέμπτη.

Από εκεί και πέρα, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Πατηνιώτη (χτύπημα στο γόνατο) που πάντως αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή και ο προπονητής Νίκος Καραμπετάκης θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του την τελευταία στιγμή.