Πειθαρχική Επιτροπή: «Καμπάνες» σε τέσσερις παίκτες

Σε τέσσερις ποδοσφαιριστές ήχησαν αυτή την εβδομάδα οι μεγαλύτερες «καμπάνες» της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Πρόκειται για τους Αδάμο (Διαγόρα Βατίου), Αρφαρά (Απόλλων Καλυθιών), Σβέρκο (Ορφέα) και Νικηταρά (Ηρακλή Λάρδου), οι οποίοι τιμωρήθηκαν με 4 αγωνιστικές.

Αναλυτικά, όλες οι αποφάσεις που έλαβαν της Πειθαρχικής Επιτροπής κατά την πρόσφατη συνεδρίαση τους είναι οι ακόλουθες:

Με 4 αγωνιστικές: Αδάμος (Διαγόρα Βατίου), Αρφαράς (Απόλλων Καλυθιών), Νικηταράς (Ηρακλή Λάρδου), Σβέρκος (Ορφέα)

Με 3 αγωνιστικές: Κουτσουμπάρης (Κλεάνθη Παραδεισίου), Παπάς 9Πολυβώτη)

Με 2 αγωνιστικές: Βαρνάβας (ΑΣ Αρένα)

Με 1 αγωνιστική: Πιτσουρδάκης (Κλεάνθη Παραδεισίου), Ν. Δημητριάδης (Άρη Αρχαγγέλου), Α. Πής (Δόξας Καρδάμαινας), Χαλκιάς (Ταξιάρχη Καλάθου), Χατζηκώστας (Ομόνοια Γενναδίου), Τσιμπούκας (ΑΕ Αδελφοσύνη), Γιαννακόπουλος (Αστέρα Παστίδας), Παπαδόπουλος (Κλεάνθη Παραδεισίου)

Παραιτήσεις σωματείων
Χωρίς τη Νίκη Ρόδου και το Νηρέα θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα Κ14 της ΕΠΣΔ. Οι δυο σύλλογοι αποφάσισαν να αποσυρθούν. Πλέον, θα ισχύσουν τα ακόλουθοι:

Α) όλοι οι αγώνες θα κατακυρώνονται με σκορ 3-0, υπέρ των αντίπαλων σωματείων, τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο για τις αντίπαλες της παραιτηθείσης ομάδος (Άρθρο 21’ παρ. 7’ του ΚΑΠ)

Β) Επίσης στις δυο ομάδες επιβάλλεται  χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ έκαστη (Άρθρο 17’ παρ. 2’ του ΚΑΠ)

Κλήσεις σε απολογία
Συμφώνα με τις περιγραφές των Αξιωματούχων αγώνων, καλούνται για παραβάσεις των άρθρων του Π.Κ σε εγγραφή απολογία μέχρι την Πέμπτη 31-10-2019 και ώρα 16:00 στα γραφεία της ΕΠΣΔ τα κάτωθι φυσικά και νομικά πρόσωπα.

-Ο Κλεάνθης, ο παράγοντας του Μανώλης Αφεντούλης και ο πρόεδρος Γιώργος Γκάιδας για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Κατταβιάς

-Η Αναγέννηση Έμπωνα και ο προπονητής Φιλήμονας Μιχαλάκης, ο Ορφέας και ο πρόεδρος του Σουκρής Κελέσογλου για το μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Β’ Κατηγορίας.

Αποφάσεις επί απολογιών
Μετά τις απολογίες που έγιναν, επιβάλλονται οι ακόλουθες ποινές:

-Στον Διαγόρα Βατίου έγγραφη επίπληξη και στον εκπρόσωπο του Γιάννη Καραγιάννη απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για μια αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Φοίβο Κρεμαστής.