Ρόδος: Να συνεχίσει τον καλπασμό…

Έχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, η Ρόδος υποδέχεται σήμερα στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο τον Αθλητικό Όμιλο Υπάτου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (6ος όμιλος).

 Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να πάρουν άλλους τρεις βαθμούς και να διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας που έχουν αποκτήσει στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου. Θα είναι η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τα «ελάφια» που ήδη έχουν αναπτύξει τη δική τους δυναμική και «καλπάζουν» προς την κατάκτηση του τίτλου.

Το σημερινό παιχνίδι αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μιας και ο Αθλητικός Όμιλος Υπάτου θεωρείται από τις δυνατές ομάδες του ομίλου. Οι παίκτες της Ρόδου όμως είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για μια ακόμα φορά στοχεύοντας να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους να κάνουν το παιχνίδι τους.
Η ομάδα του νησιού μας θέλει να μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να πετύχει όσο πιο γρήγορα γίνεται γκολ προκειμένου να απλουστέψει τα πράγματα για τη συνέχεια.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο τεχνικός Νίκος Κουρμπανάς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Θα αποφασίσει για τους δεκαοκτώ λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.
Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Φώτης Ντάουλας και «βοηθοί» του θα είναι οι Κώστας Οικονόμου και Χρήστος Πλάκας από τον Σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Βασίλης Τσαγγάρης από τον Σύνδεσμο της Δωδεκανήσου.