Διαγόρας: Πανέτοιμοι και αποφασισμένοι!

Με καλή ψυχολογία και με την πεποίθηση ότι θα μπορέσει να κάνει μια μεγάλη νίκη, ο Διαγόρας υποδέχεται σήμερα στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου την Καλαμάτα σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Football League. 

Οι «κυανέρυθροι» του Πέτρου Ρουτζιέρη έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση αυτή και είναι αποφασισμένοι να δώσουν όλο τους το είναι για να μπορέσουν να πάρουν το πολύτιμο «τρίποντο». Μια ενδεχόμενη νίκη είναι δεδομένο ότι θα τους δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουν με άλλον αέρα τις υποχρεώσεις τους στη δύσκολη συνέχεια. Και αυτό διότι αφενός θα έχουν κερδίσει την πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας και αφετέρου θα παραμείνουν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδια αήττητοι και αυτό αν μη τι άλλο είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Ο προπονητής του «γηραιού» δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του με μοναδική εξαίρεση τον τιμωρημένο Κασνέτση. Όλοι οι υπόλοιποι είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Οι δεκαοκτώ θα ανακοινωθούν λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης καθώς ο κ. Ρουτζιέρης κάλεσε όλους τους παίκτες να βρίσκονται στο γήπεδο.

-Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Αθηναίος Περράκης και «βοηθοί» του θα είναι οι Κουρένρτας (Τρίκαλα) και Κολλιάκος (Αθήνα). «Τέταρτος» ορίστηκε ο Δημαράκης (Δωδεκανήσου).
-Το παιχνίδι είναι «τηλεοπτικό» καθώς θα το καλύψει ζωντανά η Ελληνική Τηλεόραση 3.

Δύσκολη αποστολή στη Νεάπολη
Ο έτερος εκπρόσωπος του νησιού μας Ιάλυσος, «δοκιμάζεται» επίσης στις 3 μ.μ. στη Νεάπολη από τον τοπικό Ιωνικό σε μια πολύ δύσκολη έξοδο. Οι «ερυθροκίτρινοι» μετά την παλικαρίσια νίκη επί της Νίκης Βόλου, θα «κατέβουν» με εντελώς διαφορετική ψυχολογία και θα προσπαθήσουν να πάρουν άλλο ένα σημαντικό αποτέλεσμα που θα τους τονώσει και άλλο την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Ο Ιωνικός είναι πάντα δυνατός όταν παίζει στο γήπεδό του, ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Καραμπετάκη δεν πτοούνται και γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να τα καταφέρουν. Εκτός αποστολής έμεινε για μια ακόμα φορά ο Φράγκος καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Δεν συμμετέχει και ο Μπαρέτας που επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Πατινιώτη η οποία θα κριθεί ουσιαστικά την τελευταία στιγμή.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Μπαϊρακτάρης από την Αθήνα και «βοηθοί» του θα είναι οι Χρ. Νικολάου (Αθήνα) και Αρμακόλας (Κυκλάδες). «Τέταρτος» θα είναι ο Σπ.  Νικολάου (Αθήνα).   

Στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια που θα γίνουν σήμερα, θα παίξουν:
Ολυμπιακός Βόλου – ΟΦ Ιεράπετρας (2 μ.μ.)
Αιγάλεω – Νίκη Βόλου (3 μ.μ.)
Θεσπρωτός – Τρίγλια Χαλκιδικής (3 μ.μ.)