Πήραμε μια καλή γεύση από τις δυνατότητες του Διαγόρα

Η εμφάνιση του Διαγόρα απέναντι στην Καλαμάτα που συνοδεύτηκε και από την πολύτιμη νίκη με 2 – 0, ήταν το …κερασάκι στην τούρτα της …μετάλλαξής του μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πέτρο Ρουτζιέρη.

Δεν είναι καθόλου υπερβολικό να αναφέρουμε ότι από τη στιγμή που ανέλαβε πρώτος προπονητής, ο «γηραιός» είναι εντελώς διαφορετικός, ασφαλώς προς το καλύτερο.

Μια αλλαγή που φάνηκε ξεκάθαρα από τη νίκη επί του Θεσπρωτού, συνεχίστηκε με την ισοπαλία στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας και ολοκληρώθηκε ως ένα μεγάλο βαθμό στο ντέρμπι με την Καλαμάτα, όπου θα ήταν απόλυτα φυσιολογικό με βάση την εμφάνιση των δύο ομάδων, ο αγώνας να τελειώσει ακόμα και με 4 – 0.

Οι «κυανέρυθροι», απέναντι στην Καλαμάτα, ήταν αυτοί που θέλει να βλέπει και ο φίλαθλος κόσμος. Μια ομάδα με καλή κυκλοφορία της μπάλας και με τη δημιουργία αρκετών φάσεων σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η χαρά των θεατών δηλαδή, που αρέσκονται στο να βλέπουν τρεξίματα, ευκαιρίες και γκολ. Αυτός είναι ο Διαγόρας που θέλει και ο Πέτρος Ρουτζιέρης και με αυτή τη φιλοσοφία είναι φανερό πως δουλεύει.

Με βάση μάλιστα το ρόστερ του συλλόγου, μπορούμε να πούμε ότι μπορεί να αποδώσει και ακόμα πιο καλά και αναμένεται κάτι τέτοιο να φανεί τις επόμενες αγωνιστικές. Αυτό όμως που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

Είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα και δεν χρειάζονται φανφάρες και μεγάλα λόγια. Η σκληρή δουλειά πρέπει να συνεχιστεί. Απαιτείται μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα μέχρι και το τέλος καθώς στην κατηγορία συμμετέχουν ομάδες που είναι …μπαρουτοκαπνισμένες και έχουν μεγάλη ιστορία αλλά και ειδικό βάρος στη φανέλα.

Στο ντέρμπι με την Καλαμάτα, πήραμε μια καλή γεύση από το τι μπορεί να κάνει ο φετινός Διαγόρας. Η συνέχεια αναμένεται να είναι άκρως συναρπαστική και την περιμένουμε με μεγάλη αγωνία…

Δραγάτης Δημήτρης