Πρόκληση το κύπελλο για τον Ιάλυσο!

Σαν μια …πρόκληση αντιμετωπίζουν το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 5ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας οι παίκτες του Ιάλυσου.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει αύριο στις 3 μ.μ. και είναι ιστορικής σημασίας όχι μόνο για τους «ερυθροκίτρινους» αλλά και για ολόκληρο το νησί μας και μετά από πολλά χρόνια έρχεται και πάλι στο νησί μας μια ομάδα της Super League.

Το παιχνίδι όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Ιάλυσο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποτρέψει από τους παίκτες να ζήσουν το όνειρό τους «χτυπώντας» τον Παναιτωλικό και παίρνοντας αυτήν την πρόκριση κάνοντας την μεγάλη έκπληξη.

«Το βλέπουμε σαν γιορτή»
Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Καραμπετάκης, τόνισε τα ακόλουθα:
«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο το βλέπουμε σαν γιορτή. Είναι πρόκληση για τα παιδιά, τον κόσμο της ομάδας αλλά και ολόκληρο το νησί. Θέλουμε να το χαρούμε, έχοντας στο μυαλό μας και το ντέρμπι της Κυριακής όμως στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κάνουμε σωστή διαχείριση.

Σίγουρα μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα περισσότερο αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε πολλούς παίκτες έξω γιατί το ρόστερ μας είναι μικρό. Θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Πολλά αγωνιστικά προβλήματα
Αρκετά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο κ. Καραμπετάκης ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Πιο συγκεκριμένα, δεν θα έχει σίγουρα στη  διάθεσή του τους τραυματίες Φράγκο, Μπαρέτα, Πατινιώτη και Μαραγκουδάκη. Το πολύ ευχάριστο όμως είναι ότι επιστρέφει ο Μακρυδημήτρης ο οποίος εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί.