Με άριστη ψυχολογία στο «Οικονομίδειο» ο Διαγόρας

Μεγάλη ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος δίνει η νίκη που πέτυχε ο Διαγόρας επί της Καλαμάτας με 2 – 0. 

Τα αποτελέσματα αυτής της επιτυχίας είναι ήδη φανερά στις προπονήσεις του «γηραιού» καθώς οι ποδοσφαιριστές έχουν πολύ ανεβασμένη την ψυχολογία τους και είναι πανέτοιμοι να συνεχίσουν με την ίδια δυναμική και στα επόμενα παιχνίδια.

Μπροστά τους έχουν βέβαια το τοπικό ντέρμπι με τον Ιάλυσο (την προσεχή Κυριακή στις 3 μ.μ.), όπου είναι αποφασισμένοι να δώσουν και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τους δώσει ακόμα πιο μεγάλη δυναμική για τη συνέχεια. 

Ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την απόδοση κόντρα στην Καλαμάτα, ωστόσο σπεύδει να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους διότι γνωρίζει πολύ καλά πως το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα και τα πάντα μπορούν να συμβούν στη συνέχεια. 

Όπως και να έχει πάντως, τέτοια αποτελέσματα όπως τις περασμένης Κυριακής είναι πάρα πολύ σημαντικά.

Το ρεπό τους απόλαυσαν χθες οι παίκτες του «γηραιού». Οι «κυανέρυθροι» επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου. Το ευχάριστο για τον  Πέτρο Ρουτζιέρη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα.