Εξαιρετικό το κλίμα στη Ρόδο

Άριστο είναι το κλίμα στη Ρόδο μετά τη νέα επιτυχία αυτή τη φορά επί του Αθλητικού Ομίλου Υπάτου. Οι «πράσινοι» έκαναν την Πέμπτη τη συνεχόμενή τους νίκη διατηρώντας τη διαφορά ασφαλείας στην κορυφή της βαθμολογίας και ατενίζουν με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά έχουν κάνει μια εξαιρετική πορεία έως τώρα και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα παιχνίδια, υλοποιώντας έτσι τον πολύ μεγάλο τους στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Football League.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο, η ομάδα του νησιού μας δεν θα αγωνιστεί καθώς βάση προγράμματος θα κάνει το ρεπό της, οπότε οι παίκτες θα κάνουν ουσιαστικά μια μίνι προετοιμασία για να μην χάσουν τον ρυθμό τους. Θα επανέλθουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τη μεθεπόμενη εβδομάδα όπου θα αντιμετωπίσουν στη Μυτιλήνη τον τοπικό Αιολικό.

- Τα «ελάφια» επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις μετά το ρεπό που πήραν προχθές.
- Στο όριο των καρτών είναι ο Νικολόπουλος. Ο δυναμικός αμυντικός της Ρόδου έχει τρεις κίτρινες και αν δει άλλη μια,  θα είναι τιμωρημένος με μια αγωνιστική.