«Ανοίγει» η σκακιστική χρονιά στη Ρόδο

Με τη διεξαγωγή του 1ου τουρνουά του Grand Prix που διοργανώνει ο «Ιππότης», ανοίγει αυτό το Σάββατο 2 Νοεμβρίου η σκακιστική χρονιά για την περιοχή μας.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην έδρα του συλλόγου επί της οδού Πίνδου 1, (τέμενος Ali Hilmi Πασά) από τις 5.30 μ.μ. έως και τις 7 μ.μ. Το 2ο τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου.

Στο Grand Prix δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μικροί αθλητές και αθλήτριες επιπέδων step 1, 2 και 3 από όλα τα σκακιστικά τμήματα του νησιού αλλά και όσα παιδιά γνωρίζουν σκάκι.

Οι σκακιστές συναγωνίζονται μεταξύ τους ανά επίπεδο σε ένα τουρνουά 5 γύρων (3 γύροι το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και 2 γύροι το Σάββατο 9 Νοεμβρίου). Τα επίπεδα 2 και 3 αγωνίζονται με χρόνο 10 λεπτά + 5 επιπλέον δευτερόλεπτα κάθε φορά που ο σκακιστής πατάει το χρονόμετρό του. Το 1ο επίπεδο αγωνίζεται χωρίς χρόνο.

Στα συγκεκριμένα τουρνουά δίνεται η ευκαιρία να γνωρισθούν και να αγωνισθούν οι αθλητές μεταξύ των διαφόρων τμημάτων του νησιού, καθώς και να αποκτήσουν εμπειρίες και να γνωρίσουν νέες τεχνικές.

-Θα βραβευτούν όλα τα παιδιά (ανά επίπεδο)
-Παράβολο συμμετοχής 5 ευρώ.
-Πληροφορίες -ερωτήσεις στο 2241035502 (17:00-20:00).