Γιάννης Καμπούρης: «Σεβόμαστε τον Αστέρα Παστίδας»

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει αύριο στο γήπεδο Βατίου, όπου ο εκ των πρωτοπόρων της Α’ Κατηγορίας Αστέρας Παστίδας, καλείται να αντιμετωπίσει τον ανεβασμένο φέτος Διαγόρα Βατίου.

Οι παίκτες των γηπεδούχων, μετά το «διπλό» που έκαναν την περασμένη αγωνιστική στ’ Αφάντου, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα «κατέβουν» αύριο με ανεβασμένη την ψυχολογία τους. Ωστόσο, ο τεχνικός Γιάννης Καμπούρης, σπεύδει να τονίσει μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και χρειάζεται πολλή προσοχή. Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:

«Παίζουμε με την πρωτοπόρο ομάδα. Υπάρχει σεβασμός για τον Αστέρα Παστίδας καθώς η μέχρι στιγμής πορεία του μόνο τυχαία δεν είναι. Ο αγώνα θα είναι πολύ δύσκολος. Παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε τη νίκη,  ωστόσο θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Ο κ. Καμπούρης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Ψυχολογικά είμαστε πολύ καλά μετά τη σημαντική νίκη που κάναμε την περασμένη αγωνιστική απέναντι στον ΑΕΡΑ. Όμως για να έχει αντίκρισμα αυτή η νίκη, θα πρέπει να κερδίσουμε και το παιχνίδι που είναι στο γήπεδό μας».

Αναφερόμενος γενικότερα στο φετινό πρωτάθλημα, είπε τα εξής:
«Φέτος διεξάγεται ένα …κανονικό τοπικό πρωτάθλημα μπορώ να πω, λόγω της απουσίας των τριών μεγάλων ομάδων του νησιού. Είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Έτσι θα είναι μέχρι το τέλος. Δεν θα ξεχωρίσει πιστεύω καμία ομάδα».

- Σημειώνεται ότι ο έμπειρος προπονητής, δεν θα έχει στη διάθεσή του για το αυριανό παιχνίδι τον τιμωρημένο Αδάμο αλλά και τον Καλημέρη που ξεκίνησε μεν προπονήσεις αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Αντίθετα επανέρχεται ο Μοσχής ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.