Σε 46 εκθέσεις τουρισμού ο ΕΟΤ

Κλείδωσε σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα συμμετοχής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού σε 46 διεθνείς εκθέσεις τουρισμού για το έτος 2020.

Ο προϋπολογισμός που εγκρίθηκε από τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη για τη συμμετοχή του Οργανισμού στις εκθέσεις αγγίζει τα 7,3 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, τον Ιανουάριο ο ΕΟΤ θα συμμετάσχει σε 9 τουριστικές εκθέσεις στην Αγγλία, στην Αυστρία, στη Γερμανία, στην Ιρλανδία, στην Ισπανία, στην Ολλανδία, στη Φινλανδία, στην Ελβετία και στις ΗΠΑ, τον Φεβρουάριο θα συμμετάσχει, επίσης, σε 9 εκθέσεις στο Βέλγιο, στη Γερμανία, στη Δανία, στην Ολλανδία, στη Ρουμανία, στη Σερβία, στο Ισραήλ, στην Ινδία και στον Λίβανο, τον Μάρτιο θα συμμετάσχει σε 7  εκθέσεις στη Γερμανία, στην Ιταλία, στην Πολωνία, στη Ρωσία, στην Ουκρανία και στις ΗΠΑ, τον Απρίλιο σε 3 στο Καζακστάν, στις ΗΠΑ και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τον Μάιο σε 3 στη Γερμανία, στην Κύπρο και στη Κίνα, τον Ιούνιο σε 2 στην Αγγλία και στη Νότια Κορέα, τον Σεπτέμβριο σε 1 στη Γερμανία, τον Οκτώβριο σε 5 στη Γαλλία, στην Ιταλία, στον Καναδά, στην Κίνα και στη Σιγκαπούρη, το Νοέμβριο σε 6 στην Αγγλία, στην Ελλάδα, στην Ισπανία, στην Ολλανδία, στην Πολωνία και στις ΗΠΑ και το Δεκέμβριο σε 1 στη Γαλλία.