Το Tae Kwon Do στη Ρόδο έχει δυναμική

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 185 αθλητών-αθλητριών από 7 σωματεία πραγματοποιήθηκε το Κύπελλο Tae Kwon Do Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο κλειστό του Βενετοκλείου την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου. 

Στους αγώνες που τελούσαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας και διοργανώθηκαν από τον ΓΑΟ Ρόδου με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου ίσχυσε το ηλεκτρονικό σύστημα DAEDO.

Παράλληλα με το αγωνιστικό Κύπελλο διεξήχθη και το 1ο Τεχνικό Κύπελλο POOMSE για πρώτη φορά στα Δωδεκάνησα, στο οποίο πρώτευσε ο ΓΑΟ Ρόδου.
 


Μια μέρα πριν την παραπάνω διοργάνωση, έγιναν αγώνες για παιδιά ηλικίας από 6 ετών και άνω, με τον ΓΑΟ Ρόδου να παίρνει και πάλι την 1η θέση αφήνοντας  2ους τους Τιτάνες Ρόδου και 3ο τον Ασκληπιό Κω.

Συγκεκριμένα, ο ΓΑΟ Ρόδου πήρε τα παρακάτω μετάλλια στην αγωνιστική προπόνηση: 13 χρυσά, 19 ασημένια και 17 χάλκινα, ενώ την επομένη στο κυρίως πρόγραμμα είχε 13 χρυσά, 7 ασημένια και 10 χάλκινα. Έτσι το σύνολο είχε: 26 χρυσά, 26 ασημένια και 27 χάλκινα με πρωτιά και στο POOMSE.

Τους αγώνες να σημειωθεί ότι παρακολούθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου, ο εντεταλμένος Αθλητισμού Νίκος Νικολής, ο εντεταλμένος Πολιτισμού Κάλλιστος Διακογεωργίου και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, Αλέξανδρος Κολιάδης. Σημαντική ήταν και η προσέλευση του φίλαθλου κοινού, που έδειξε πως το άθλημα στη Ρόδο έχει δυναμική. 

Τέλος, ο ΓΑΟ Ρόδου ευχαριστεί τους συλλόγους και όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν, καθώς επίσης και τους χορηγούς στήριξης των αγώνων.