Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ

Κατά την τελευταία τους συνεδρίαση οι αποφάσεις που έλαβαν τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ είναι οι ακόλουθες:

Αποφάσεις επί απολογιών
-Με έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ τιμωρείται ο Ταξιάρχης Καλάθου για το παιχνίδι με τον Δαμάγητο Θεολόγου (2η αγωνιστική Β’ κατηγορίας)

-Με χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ τιμωρείται η Θύελλα Πυλώνας διότι βάσει της προκήρυξης των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΔ και της έκθεσης του παρατηρητή αγώνα δεν υπήρχε φορείο στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον ΑΣ Χάλκης.

-Χρηματικό πρόστιμο επιβάλλεται στις εφηβικές ομάδες του Απόλλωνα Καλυθιών και του Φοίβου διότι στο μεταξύ τους παιχνίδι οι προπονητές Μυλωνάς και Δέδες δεν προσκόμισαν δελτίο πιστοποίησης προπονητή.

-Με μια αγωνιστική αποκλεισμό τιμωρείται ο βοηθός προπονητή της ΑΕ Λέρου κ. Μ. Χατζηγεωργίου  ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή κατά την διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με τον Ηρακλή Μαριτσών για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Το ποινολόγιο των παικτών
Με 2 αγωνιστικές: Ν. Κιαζίμι (ΠΑΟΚ Κω)
Με 1 αγωνιστική: Σαλαμαστράκης (ΑΕ Κατταβιάς), Κουμέντος (Ηρακλή Μαριτσών), Καλογερόπουλος (Δήμητρας Δαματριάς), Κ. Μανάκης (Αγίου Γεωργίου), Διακοηλίας (Αγίου Ισιδώρου), Μανδουράρης (Δωριέα).