Απίστευτο: 24 τροχαία ατυχήματα έγιναν στη Ρόδο μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο!

Απίστευτο: 24 τροχαία ατυχήματα έγιναν στη Ρόδο μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο!

Απίστευτο: 24 τροχαία ατυχήματα έγιναν στη Ρόδο μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4954 ΦΟΡΕΣ

Υλικών ζημιών ήταν τα περισσότερα

Ο εξωφρενικός αριθμός των είκοσι τεσσάρων τροχαίων ατυχημάτων ήταν ο απολογισμός για το νησί της Ρόδου το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Το “ευτύχημα” ήταν πως από τα είκοσι τέσσερα αυτά τροχαία ατυχήματα, είχαμε μόνο τρείς τραυματίες, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα σύμφωνα με την εταιρεία οδικής βοήθειας ΑΦΟΙ ΣΙΕΧ, αποτέλεσαν δύο αυτοκίνητα που έπεσαν σε χαράδρα στην Αρχίπολη, ένα αυτοκίνητο που έπεσε σε πεζοδρόμιο και κολόνα φωτισμού στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην περιοχή του Σαν Φραγκίσκο αλλά και ένα ακόμα αυτοκίνητο που "καρφώθηκε" ξημερώματα στη Λεωφόρο Ηρακλειδών σε κολώνα φωτισμού.

Τα περισσότερα από τα τροχαία ατυχήματα που προκλήθηκαν αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα που σε συνδυασμό με την αυξημένη υγρασία των ημερών, έκανε τους δρόμους του νησιού μας ιδιαίτερα ολισθηρούς.

Πάνω σε κολώνα φωτισμού “καρφώθηκε” το εν λόγω αυτοκίνητο στη  Λεωφόρο Ηρακλειδών  (ΦΩΤΟ: Αφοί Σιέχ)
Πάνω σε κολώνα φωτισμού “καρφώθηκε” το εν λόγω αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Ηρακλειδών (ΦΩΤΟ: Αφοί Σιέχ)

Τα στοιχεία δυστυχώς δείχνουν πως ο "πόλεμος" της ασφάλτου εξακολουθεί να υφίσταται στο νησί μας, με τους περισσότερους από εμάς να μη... βάζουμε μυαλό! Η επικινδυνότητα των δρόμων σε συνδυασμό με την κακή οδήγηση των συμπολιτών μας, οδηγεί σε καθημερινά τροχαία ατυχήματα που δεν έχουν σταματημό.
Οι αριθμοί εξακολουθούν να συγκλονίζουν χωρίς δυστυχώς να έχει βρεθεί κάποια λύση, χωρίς να έχουν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα, χωρίς να... ιδρώνει το αυτί των αρμοδίων!

Πεζοδρόμιο, τοιχίο και κολόνα φωτισμού κατάφερε να πάρει στο πέρασμά του  ένα αυτοκίνητο στην περιοχή του Σαν Φραγκίσκου το πρωί της Κυριακής  (ΦΩΤΟ: Αφοί Σιέχ)
Πεζοδρόμιο, τοιχίο και κολόνα φωτισμού κατάφερε να πάρει στο πέρασμά του ένα αυτοκίνητο στην περιοχή του Σαν Φραγκίσκου το πρωί της Κυριακής (ΦΩΤΟ: Αφοί Σιέχ)

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο