Πάνω από 13.000 Δωδεκανήσιοι ταξίδεψαν φέτος στον Πανορμίτη

Πάνω από 13.000 Δωδεκανήσιοι ταξίδεψαν φέτος στον Πανορμίτη

Πάνω από 13.000 Δωδεκανήσιοι ταξίδεψαν φέτος στον Πανορμίτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 684 ΦΟΡΕΣ

Με τον πλέον εκδηλωτικό και ευλαβικό τρόπο οι απανταχού Δωδεκανήσιοι, και όχι μόνον, εόρτασαν και φέτος, σε κλίμα βαθιάς πίστης και κατάνυξης, τη μεγάλη εορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη, της Σύμης.

Από τη Ρόδο, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και από τα μικρότερα νησιά του δωδεκανησιακού συμπλέγματος χιλιάδες προσκυνητές επισκέφτηκαν τον Πανορμίτη, ταπεινοί προσκυνητές, ικέτες της Χάρης του.

Μόνο με τα πλοία της “Dodekanisos Seaways” τα δύο ταχύπλοα καταμαράν «Δωδεκάνησος Εξπρές» και «Δωδεκάνησος Πράιντ» και το επιβατηγό – οχηματαγωγό «Παναγία Σκιαδενή» διακινήθηκαν από τη Ρόδο περί τους 11.000 πιστούς, ενώ αυξημένη, σε σχέση με το περασμένο έτος ήταν και η διακίνηση πιστών από τα νησιά του βορείου συγκροτήματος Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο και Λειψούς.

Ειδικότερα, από τη Ρόδο διακινήθηκαν 10.958 και από τα υπόλοιπα νησιά 2.087. Συνολικά οι προσκυνητές ανήλθαν σε 13.045 που μεταφράζεται σε αύξηση 5% σε σύγκριση με το 2018.


Να σημειωθεί ότι στην αύξηση του αριθμού των επιβατών, συνέβαλαν, πέραν από τον προγραμματισμό και την πύκνωση των δρομολογίων, οι εκπτωτικές προσφορές της εταιρείας.

Με την ευκαιρία η διοίκηση της Dodekanisos Seaways αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια το επιβατικό κοινό της Δωδεκανήσου γιατί, για μιαν ακόμα φορά, επιβεβαίωσε τη μεγάλη εμπιστοσύνη που τρέφει στην εταιρεία διαχρονικά για το σημαντικό έργο που επιτελεί, με στόχο πάντοτε την καλύτερη εξυπηρέτησή του και την ανάπτυξη των αγαπημένων μας νησιών.


Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» απευθύνει και προς τους εργαζόμενούς της, διότι τόσο τα πληρώματα όσο και οι διοικητικοί υπάλληλοι, παρά τη φόρτιση των ημερών κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων προσκυνητών, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ευχαριστεί, τέλος, και τους ανθρώπους των συνεργαζόμενων γραφείων των νησιών μας καθώς και τις Λιμενικές Αρχές για την άψογη συνεργασία.

Ευχή όλων μας είναι η Χάρη του Πανορμίτη να δίνει δύναμη και κουράγιο στους Δωδεκανήσιους και απανταχού.

Διαβάστε ακόμη

Δεκάδες και χθες οι προσκυνητές από τη Ρόδο που μετέβησαν στην Ιερά Μονή Πανορμίτη στη Σύμη

Να στελεχωθεί άμεσα το Κέντρο Υγείας ζητά ο δήμος Σύμης

Μεταφραστικό Εργαστήρι στο Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Σύμης από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Ξεκινούν άμεσα λιμενικά έργα στη Σύμη - Επίσκεψη κλιμακίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου

Ιστορική αποκατάσταση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των κοινόχρηστων χώρων και εκτάσεων του δήμου Σύμης

«Δεν θυμάμαι τίποτα, είχα πιει», δηλώνει ο 30χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 32χρονη σε καφέ στη Σύμη

Eπιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό

National Geographic: Προτείνει τη Σύμη ως τοπ προορισμό για έναν πολύ διαφορετικό λόγο