Στην Αθήνα τα μέλη του Μαραθωνίου Ρόδου

Στην Αθήνα τα μέλη του Μαραθωνίου Ρόδου

Στην Αθήνα τα μέλη του Μαραθωνίου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 170 ΦΟΡΕΣ

Συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και τις δράσεις του Αυθεντικού Μαραθωνίου, στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης του αγώνα στο νησί μας

Έντονη ήταν η παρουσία του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, στις εκδηλώσεις του 37 ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κα Μαριέτα Παπαβασιλείου μαζί με τα μέλη κ. Ελένη Αδαμάκη και Δώρα Αναστασιάδη, τον Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, Βασίλη Ζήκα και το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ κ. Μιχάλη Παυλούς ήταν στο Παναθηναϊκό Στάδιο στον τερματισμό και χειροκρότησαν όλους τους δρομείς, αλλά και την ομάδα του Run Greece της Ρόδου που μετείχε στον αγώνα.

Την προηγούμενη μέρα, οι κυρίες Παπαβασιλείου, Αδαμάκη και Αναστασιάδη ήταν στον Τύμβο του Μαραθώνα, για την Τελετή Έναρξης του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ενώ συμμετείχαν και στο Συνέδριο της Ένωσης Διεθνών Μαραθωνίων (ΑΙΜS), ανταλλάσσοντας απόψεις και εμπειρίες με εκπροσώπους διεθνών μαραθωνίων απ’ όλο τον κόσμο, με στόχο τη συνεχή βελτίωση του Μαραθωνίου της Ρόδου, που θα γίνει για 7η φορά στις 3 Μαΐου 2020.

Τέλος, συμμετείχαν και στο Gala της AIMS για την βράβευση των κορυφαίων μαραθωνοδρόμων της χρονιάς, που έγινε με ιδιαίτερη λαμπρότητα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Οι εγγραφές για τον 7ο Μαραθώνιο της Ρόδου έχουν ήδη ανοίξει για Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο, Αγώνα 10 χλμ και Αγώνα 5χλμ στην ηλεκτρονική σελίδα https://www.rhodesmarathon.gr/

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου και τον ΔΟΠΑΡ με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και συμπεριλαμβάνεται και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»